Sumeyye1234 Kızlar 4 gün önce sezeryan oldum. 79 la ameliyata girdim dün tartıldım 78 kiloyum… aşırı sinirlerim bozuldu.. böyle bişey olabilirmi zaten bebek 2700 doğdu eşi suyu derken nasıl kilom bu anlayamıyorum başına gelen varsa lütfen beni aydınlatsın
bitterciko Sumeyye1234 bende 83 le doğuma girdim eve 7 gün sonra geldiğimde 80 dim . Aşırı üzülmüştüm . Bebeğim 38 günlükken 65 e düşmüştüm . Çok takmayın derim
Nurr_22_22 Sumeyye1234 99 la doğuma girdim 3 4 gün sonra tartıldığım da 88 kiloydum öyle de kaldım şimdilik
ftm_20 Benimde bugün 8. günüm giderken tartılmadım bir hafta önce tartılmıştım sezeryandan 25 kilo almıştım ve bugün 8. günüm 12 kilo gitmiş
bitterciko Sumeyye1234 ben süt olsun diye sürekli yiyenlerden değilim doktorum su iç o süt için yeter dedi bende onu dinledim hamur işinden uzak durdum bi de bebeğim kolikti ben tek baktım bu süreçte yorgunluk da etkiledi hızlı kilo verdim sütüm de çok şükür hiç azalmadı . Sadece hümana içtim
Feyzabeyoglu Sumeyye1234 ilk günler aldigim korseye girememistim Günden sonra zayıflamaya başlamıştım
Sumeyye1234 bitterciko bende ekmek hamur işi yemiyorum ama ameliyattan sonra hiç kilo vermemek nasıl oldu anlamadım
bitterciko Sumeyye1234 aslında kilo veriyoruz ama ödem çok olduğu için tartıya yansımıyor . O şişlikler bi 10 15 güne anca gidiyor
Nurr_22_22 Sumeyye1234 3 aydır sabit kaldım sütüm kesilir diye diyette yapamıyorum inşallay gerisi de gider