ikranurkutay Serpbars catlamadan sonra 2 gün kasık ağrısı olmadı daha sonra kırap girdi sol taraftan hareket edemedim okadar hissettim sonra iğne batması gibi devam ediyor şuanda hissediyorum batma kasıkta ara ara inşallah hakkında hayırlısı olsun canım 🥰🤲🏻🌺
Serpbars ikranurkutay peki kuzum senin pik olduğu gün sayısı kaç diğer gün hemen çatlamamı oldu benim hemen çatladı da
meltemmmxx uzlet yook asla ovulasyon almadim ben 13 nisanda birkez denedik o şekilde yapti o tutmuş şokkk oldum inanki cunki 2 sene neler yaptik tutmadi o yontem tuttu birgunde hemen
ikranurkutay uzlet test düne göre biraz silik çıktı nedenki acaba kimyasala mi dönüyor ki kan vermeye gidiyorum simdi
uzlet ikranurkutay aynı marka mı canım inşallah değildir Ya aslında ilk öğrendiğin günlerde kan verseydin bugün kiyle karşılaştırırdın kötü düşünme hemen testle alakalıdır belki
adatuna ikranurkutay testten kimyasal anlaşılmaz, kan değerleriniz nasıl? Mühim olan iki günde bir artması
ikranurkutay uzlet aynen doktorda endişelenme dede testler yanıltır dedi 3 haftalık foklik asit ve aspirin verdi🥰 değer 94🌷
ikranurkutay adatuna aynen canım doktok kimyasal demedi 3 haftalık gebesin dedi test yanilta biliyormuş değer 94 çıktı reglime 6 gün var
ikranurkutay cahilelafanlatamazsinyorulmaa kimyasal demedi canım 94 çıktı siliklestigini söyledim 3 haftalık hamilesin dedi🥰
ikranurkutay ikranurkutay aspirin ve folik asit verdi dusuklerim olduğu için aspirin içeceksin dedi🤲🏻
uzlet ikranurkutay Hadi gözün aydın canım maşallah ultrasona göre mi 3 haftalık yoksa sat a göre mi 🥰
Serpbars Lunalunay evet kuzum o günde önemli diye biliyorum çünkü çatlama olunca sperm ve yumurta dölleniyor yani eşin yanında ise kuzum değerlendir o günüde 🌺