uzlet ikranurkutay canım Havalar o kadar kötü ki burada bir tane de kızım var hastane çok uzak hastaneye gidebileceğimi zannetmiyorum eşime alabilirsen test al dedim hafta sonu olmasaydı hemen sağlık ocağı yakın kan verirdim en azından aşırı meraklandım şu ann
ikranurkutay uzlet inşallah olumlu olur canım test yapıp güzel sonuclar alırsan bekliyorum inşallah haberini🥰🤲🏻
uzlet Ilaydaerd yaa Öyle mi canım Hadi hayırlısı ama Öyleyse son gördüğün adetin yerleşme kanaması mıydı senin ama elimde test yok eşim yakınlarda nöbetçi eczane bulabilirse alacak
uzlet Ilaydaerd Ben geçen ay çok yoğun bir şekilde adet gördüm çünkü ama muhtemelen varsa da ben de gebelik yeni oluşuyordur diye düşünüyorum
uzlet ikranurkutay inşallah canım eşim almış ama sabah yapmayı düşünüyorum aslında ama çok zor tutuyorum kendimi 😂
ikranurkutay uzlet ben yaptım reglime 9 gün var annem hamilemisin sen yüzün defismis dedi aş verir gibi bahçeden erik yedim ve şuan silik çizgi var çok endiselendi ya yoksa ben yanlış mı görüyorum acaba🥴
uzlet ikranurkutay canımm at buraya bakalım bii olanilir bende adete bir hafta öğrenmiştim kızımı yumurtlamanın da 11. Günüydü çok silik çıkmıştı
uzlet ikranurkutay canım ilk 5 dk da çıkmış var demek kiii hayırlu olsunnn test varsa yine sabaha ilk idrarla da yap bence bu normal gebelik testi demi
Lunalunay ikranurkutay çok tebrik ederimmmm hayırlı olsun ❤️ bilmediğim için soruyorum çok hafif silik gibi bi çizgi var o çıkınca hamileyiz mi demek