caglaolug Ben karar verdim sanırım 🥹 Eşim de uygun görürse Gülce olmalı diye düşünüyorum. Önerileriniz için çok teşekkür ederim. 🥹🙏♥️
melisa_ozgur_46 1 buçuk yaşındaki kızımin ismi Asel Lina şimdi 33+1 haftalık hamileyim eşim Amine olsun diyo bense kararsızım Amine Asya yada Aysima . Simay gibi isimlerle🤗
Htc6138 caglaolug ben kızım olursa İlay koymayı düşünüyorum öz Türkçe ve ülkenin en güzel kızı demek 😍
GamzeMeryemm58 Zeynep çok güzel bir isim,,Benim tavsiyelerim Asya Hilal Sena İnci olurdu :)) Ama kızımın ismi Sümeyye Sena olucak nasipse ❤️
Virgohome Eylül koydu babası valla küs ismi aşırı zor bi tane koy ve kurtul 😂😂😂 yoksa isimsiz kalcak valla bizimkinde az daha isimsiz kalıyordu
Badem_gozlum_ caglaolug Mihrimah manalı bı ısim hemde hikayesi var. Ondan başka Aysel ismi var şarkı olarak. Aklıma gelen 🙂
Karenim13 caglaolug ilk kızımın adi karen .cennet meyvesi Kabe örtüsü ve Veysel kararının köyünün adı. 2.kizimin ise insallh masal koyacagiz
Aysegulgnc Cekilmezbirkiz Benim arkadaşımda feryal ece koydu o koymasaydı şuan bende isim aramıyor olacaktım 😄
Nesligul08 cansuugur-35 anladım görünce söylemek istedim Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
Bebiskosuu Çok şairane bi anlamı olmasa da Farah ismi sizin isimlere benzer geldi ben de beğeniyorum ama bi oturtamadım 😍
Nesligul08 Adenks adn cennet bahçesi demek ama aden Allah’ın yasakladığı kabin anlamına geliyormuş benimde kızım olacak koymay düşünüyordum ancak öyle görünce vazgeçtim