Youngmotherr Kardelennn34 22 haftaya kadar 9 kilo almıştım zaten zayıf hamile kaldım 43 den 52 olmuştum🫠 26+1 oldum yakında tartılıcam acaba kaç oldum
My_Angels Sevilayyk hayır iki gebelikte de çok aşırı kusma bulantı tiksinti oldu ama yine de kilo vermedim hep sabitti
Cihangirmom Kardelennn34 gayet normal dedi boyum 1.75 kitle endeksi vs normal çıktı zaten son aylarda aldım çok iyi suan normal dedi doktorum
eakman 24 hafta bitmek üzere hiç kilo alamadım… neden acaba çok üzülüyorum 1 kg vermişim hatta 2 hafta önceye göre🥺
IMom24 Kardelennn34 Ayy teşekkür ederim 😍 ben biraz tedirgin oluyorum etrafimdakiler hiç kilo almamış gibisin daha çok yemen lazım fln gibi moral düşürücu seyler soyluyorlar takılıyorum maalesef
IMom24 Htckbra0716 Teşekkür ederim bunları duymak güzel etrafımda çok kişi yemen lazım hic kilo almamis gibisin fln gibi soylemlerde bulunuyorlar takılıyorum
Htckbra0716 IMom24 Takılmayın. Bu sadece stresli bir gebelik yaşamanıza sebep olur. Kimse kulak asmayın ve hamileliğin keyfini çıkarın 🥰
Dilekates IMom24 bence gayet iyi hamilelikte kilo başa bela, doktorlar banq hep ne güzel zayıf anne diyor😇 doguma kadar yine alırsın kilo bence