Hirali Kardelennn34 16 haftalığım 5 kilo aldım benim migde bulantim vesaire hic olmadi iştahım hep açıktı
Kubra-ulas Kardelennn34 66 kiloyla hamile kaldım şuan 80 kiloyum 🤦♀️ 34 haftalık hamileyim. 28. Haftaya kadar 6 kilo almıştım ne olduysa 6 haftada oldu 😄 şiştim iyice 😄
Kardelennn34 Hirali maşallah bende şeker var bian 4 kilo çok mu aldım die endişe duydum kendi adıma ama sanırım. Çok değildir 🤗
Tugraseda 19+3 55.7 olmuşum. 1 bucuk kilo aldım. Cumartesiden cumartesiye tartılıyorum haftam döndüğü için uygulamanın kilo takip kısmına not alıyorum😂 cumartesi tekrar tartılıcam illa üstüne almışımdır bişeler
Kardelennn34 Tugraseda 1 buçuk kilo nedir canım çok ağırdır 🤣🤣🤣nasıl taşıyorsun okadarcik kiloyu keşke bende öyle alsaydım maşallah valla
minikmucizemmmmmm Htckbra0716 aynıyızz bende 34 haftalık. Göbeğim yok nerdeyse herkes şaşırıyor hamile olduğuma😃
IMom24 Htckbra0716 Ben 40 kilo ile hamile kaldım şuan 21+4 4 kilo civarı aldım aksamlari daha yuksek cikiyorum tabi 45 ciktim bu aksam mesela ama sabhlari dusuyor tabi haliyle sizce az mi bebeğin gelişimi haftasyiyla uyumlu sıkıntı yok şükür
Hirali Kardelennn34 normal kabul ediliyor diye biliyorum benim ayima göre 6 ya kadar normal yaziyor internette
Kubra-ulas Kardelennn34 en son 32 haftada kontrole gittiğim de 1800 dü yarın tekrar kontrol var bakalım kaç olmuş 🤦♀️
Kardelennn34 tubimom çok değil bence kendimle kıyaslandığımda 🤣 ben 18 haftalik 4 kilo aldım oyuzde sizin ideal bence
Mrsfly Kardelennn34 özel bişey yapmadım aslında sadece normal beslendim extradan yemedim hamileyim diye, bide hareketli bir insanım, çok yatmadım.
Mrvphlvn Kızlar sizde de mesela hafta sonu çok yediniz iki üç gün iki kilo fazla çıktığınız oluyor mu sanki hamilelikte kilo daha çabuk vücuda yapışıyor gibi hissediyorum
Kardelennn34 Mrvphlvn tabi çok yersem tartıda 2 kilo aldığımı görüyorum bebisinde ağırlığı arttığı için o his çok normal bence
tubimom Kardelennn34 ben ilk gebeligimde doğuma 61le girdim çok gibi geliyor o yüzden bu sefer 65i bulurum gecmessrm iyi😟
Kardelennn34 tubimom bende ilk hamileligimde 15 kilo almistim 🤭 ama sezaryen yaptım ödem filan epey şiştim 1 ay içinde net 10 kilo vermistim 5 kilo kalmıştı şimdide 60 kilo hamile kaldım 64 oldum bunda kaça kadar çıkarım endişe içindeyim bende
Betl2929 Kardelennn34 sağol canım benim bulantılar hala devam ediyor pek iştahım olmadı hamileliğimde ondan çok kilo almadım bebiş 2950 şuan ☺️
Kardelennn34 Ebus2045 3 kilo mu verdiniz nasıl.besleniyorsunuz tansiyon düşüklüğü filan yasamiyormusunuz
Kardelennn34 Betl2929 maşallah bende ilk hamileligimde bebeğim o kilolardaydi ben 37 doğurdum zayıf anneler kiloları bebekler mi alıyor die hep merak etmişimdir 🤗ama sizinki gayet çok ideal olmuş sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
tubimom Kardelennn34 bende doğumdan çıktığımda 55 kiloydum hep alışmışım zayıf olmaya bende korkuyorum valla
Betl2929 Kardelennn34 Doktorum normal doğum dedi zaten bakalım daha kanala girmemiş benim kız beklemedeyiz ☺️ amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻