Gamoos Kızlar iMom doktor tavsiyesi ile kullanmaya başladım fakat içtiğim günden beri mide bulantısı kusma halsizlik yapıyor. İlacı kullanıp yan etki yaşayan var mı
Tusemciiim Gamoos İmom omega kullanıyorum bende, başlarda bulantı yapıyordu şimdi yemeğin 20 dk sonra falan ardına içtiğimde yapmıyor
Smysmysmy1 Gamoos Hamileliğin başlarında bulantı problemi yaşamadım sanırım o sebepten imom da bulantı yapmadı. Hala kullanıyorum gece yatmadan önce içiyorum çok bi etkisi olmuyor bende
Alparslanveannesi27 Gamoos canm mide bulantısı yapıyor biliyorum ama bebeğe çok faydalı bak ben 5 aylık olcam halen kullanıyorum çünkü tüm vitaminler var içimde doktor da sakınca görmedi kullan dedi ben kahvaltıdan hemen önce içip ardından yemek yiyorum geçiyor bulantı 13 haftadan sonra bulantın azalır zaten
Gamoos Ne kadar süre bulantı yaptı kusma yaptığı için çok rahatsızlık veriyor doktorla da görüşeceğim zaten de
havvasutcu Gamoos canim bende kullaniyom hic oyle yan etki görmedim son bir ay kaldi sonuna kadar kullanicam 😊
Gamoos Ben şuan 13 haftadayım, daha çok kullanacağım demek ki öyle güzel yazmışsınız ki kızlar bir de gece yatarken deneyeceğim bakalım teşekkür ederim hepinize