Fbie Asilinannesi canım 35. Haftadan sonra bebek hızla kilo alıyor sıkıntı yapma Allah’ın izniyle sağlıkla alırsın kucağına
Aryacigdem Asilinannesi Az degilki sacmalamayin bence benimki 32 haftalikken 1770 gramdi sizinki gayet iyi
KeremSevda27 Asilinannesi benmde 1 hafta geriden geliyordu snra muz yemege ve sut icmeye basladm oglen yogurt yedim cok şükür bi hafta snra erişmişti kilosunu 24. Haftada 23 haftalik gozukuyodu ben iui beslenince bir haftada 160 gr almsti bebegim
Ozlemsvr Asilinannesi Canım sıkılma. Bir hafta çok büyük bir şey değil. Bol bol süt yoğurt tavuk et protein ağırlıklı beslen. Yanında da mevsim meyvelerini çok tüket 😊 bir hafta da bile bu şekilde beslensen çok fark ediyor. Burda bu postu açan çok oldu 😊
desagr Asilinannesi Az mı 🙄 ben 34. haftadayım 2350 gram doktor çok iyi beslenmiş dedi. Emin misin canım? Bence hiç de az değil
Seher1809 Asilinannesi bana da az değil gibi geldi ben bu hafta gittim 33+6 da 2650 gr dedi dr ve gayet iyi dedi
Asilinannesi Hepimize teşekkür ederim iyiki varsınız gerçekten 🙏🏻Allah sizden razı olsun beslenmeme dikkat edeceğim önerileriniz için çok teşekkürler sağlıkla alırız inşallah hepimiz bebeklerimizi ❤️🙏🏻