Asilinannesi Kızlar merhaba bir hevesle gittim kontrole çok şükür sıkıntı yoktu ama bebeğimin kilosu azmış bir hafta kadar😭 32 haftada 2.kilo 50 grammış kilo aldırmak için napmalıyım😭😭
Newmomy Asilinannesi 32. haftada 1900 dü doktor gayet iyi dedi . Bugun de 35+3 gittim 2477 olmus dktr yine hersey yolunda dedi. Bence de gayet iyi her cocuk 4 kilo dogcak degil ya. Doğuma kadar 3 rahat olur senin de hatta 4 e bile yaklaşabilir.
Bahar11mucize Asilinannesi kız venim 1800 dü bana bir hafta az denildi bn napim sırf kilo alsın diye yiyorum bir ayda 3 kilo aldum sırf bebek alsın diye
Asilinannesi Newmomy doktor söyleyince duraksadım canım sıkıldı bende anlamadım bende kilolu istemiyorum ama 1 hafta az diyince kendimi suçladım😥
Newmomy Asilinannesi Benmki de bi ara 20. haftalarda 1 hafta geriden geliyodu ama suan normal seyrinde gidiyo. Bu arada 3 haftaya kadar önde ya da geri de olması normalmiş. Öyle okumuştm bi yerde. 1 haftacok cok normal düzelir sen beslenmene dikkat et abartma da cocuga kilo aldırcam diye sende alırsın sonra gebelk şekeri çıkar cocuk fazla kilo alır falan
Asilinannesi Bahar11mucize ya sağlıkları iyi olsunda canım kilo mühim değil ama takıldım geri deyince şok geçirdim😥
Sarella Asilinannesi normalde 1702 kilo olması gerekiyor boşuna sıkıntı yapıyorsunuz ben 34 haftalıkken 2267 kiloydu bebeğimin kilosu Haftasıyla uyumlu seninkide gayet haftasıyla uyumlu Allah başka dert vermesin canım
Elifaaksoyy Asilinannesi Bence köy yumurtası,yumurta,yoğurt ve balık yemelisin😊 zayıf olduğum halde doktorum bebeğimin gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi
Drsnbyfatma Asilinannesi canım neden Çan’ını sıkıyorsun bazı Bebek minyon oluyo yapısı öyle hemen kötü düşünme sağlıklı olsunda hem zayıf doğan bebekler daha çabuk diriliyorlar🙏🏻
Rumeysa030517 Asilinannesi kuzum günde bir tane yumurta kaynat ye muz ye aç karnına et ye kaşar peynir ye bol bıl süt yogurt tüket bşde kuruyemiş ye alır allahın izniyle