Ennurgunduz 26+4 haftalik hamileyim aşırı midem yanıyor boğazıma kadar çıkıyor o yanma çok fena Soguk süt biraz iyi geliyor ama o da fazla sürmüyor sonra tekrar başlıyor sizlerin bi önerisi var mi mide yanmasi için ne kullaniyorsunuz
designermoms Ennurgunduz rennie duo diye bir şurup var ben ondan kullanıyorum yatamadığım zamanları biliyorum içtiğin anda yanmayı alıyor günde 4 kez 2şer ölçek içme hakkım vardı Doktorum doğala en yakın şurup bu dedi İstersen bir danış ama kesinlikle anında etki ediyor çok güzel
zeynozey Ennurgunduz ayy bugün gebelik eğitminde geçti bu konu. 5-6 yaprak taze nane yemek, yaş zencefil yemek mide yanmasına iyi gelir dedi ebee dene bakalım işe yaracak mı😅
incii Ennurgunduz bu durumu cok cektim.Agliyordum mide yanmasindan.Rennie duo gaviscon ikisinide kullaniyorum ama gecmiyor.16 haftaligim ve genel olarak bu sureci böyle gecirdim.Her gun yasiyordum.Ne yesem midem sisiyor agzima kadar acı su geri geliyordu.Sonra beslenmemi degistirdim ben .Ekmek makarna pirinc gibi seyler tuketmiyorum tam bugday ekmek yiyorum ana yemek yiyemiyorum zaten oglende cacik salatalik kefir artik ne varsa o an en sonda aksam 5 gibi yedim ve 1 haftadir surup icmeyi bile biraktim cok rahatladim.Ama benim icin cozum bu oldu belki.Herkese farkli etki edebilir.Ayrica hazir hicbir urunde tuketmiyorum.
ozgeks Ennurgunduz rennie duo şurubu. yine de kullanmadan doktoruna sor. günde 3 kez kullanmak zorunda kalıyorum, bende de çok fazla yanma oluyor.
MelisBerdo Ennurgunduz 25. Haftadan beri durmaksızın yanıyor midem. 38*0 dayım. Gaviscon kullanıyorum. Sola dönük uyumaya çalışın. Biraz şeker iyi geliyor bazen. Yüksek yastıkla yatmaya çalışın. Bir de bana elma çok iyi geliyor
melikeingiz Ben talcid tablet kullanıyorum gün içinde çok yanmam olmuyor ama asla içmeden uyuyamıyorum hamılelıkten önce de yanıyordu zaten o zaman da talcid kullanıyordum herhangi bir riski vs yok doktor yazıyo bana doktorunuza sorup kullanabilirsiniz
Drnzgn Ennurgunduz sabah beri aynı dertten muzdarip im süt muz ne bulduysam yedin caviscon şurup bile kesmiyor agliycam resmen üstelik daha 8 haftamdayim ilk hamileligimde bu kadar erken baslamamisti şu an sırf yanma yüzünden yatağıma giremedim