Mutlumumutlu kahvetutkunu23 Bunu siz değil, doktorunuz gidişata göre size söyleyecek. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur ve doktorunuz sıkıntı yok normal doğum görünüyor diye belirtir.
Puhu_ishak kahvetutkunu23 o son ana kadar belli olmuyormuş canım benim doktor sancıların basladiginda göreceğiz durumu dedi ki bu konuşmayı 34 e kadar yaptırmadı bile
Meri_yozgat kahvetutkunu23 37-38 haftada doktor çatı muanesi yapıyor ve normal doğuma uygunsan söylüyor zaten yani bana öyle demişti ve normal dogurdum.
Mucizelerim3 kahvetutkunu23 kesinlikle normal istediğinizi şimdiden söyleyin çünkü bazı doktorlar çok fazla sezeryan tataftarı direk sana o seçeneği sunuyorlar uğraşmamak için bizzat yaşadım böyle doktorlara denk geldim
Melikemuiks İlk fırsatta söyleyin ☺️ dilerim sizin ve yavrunuz için en hayırlı doğum olsun,gönlünüze göre olsun.
Zeynepikranur Canım benım ilk dogumum normal oldu son aylarımdı sancım vardı çatı muayenesı yaptı normal doğum ıcın uygun olduğumu soyledı sızın de son aylarda doktorunuz kontrol edıp kendısı söyler zaten😊
Flowers88 kahvetutkunu23 canım doktor zaten normal doğum taraftarı ise seni muayene ettikten sonra bunu söyler rahim boyu uzunluğu vs gibi şeylere bakıp değerlendirip normal doğum için herhangi bir engel olup olmadığını söylüyor tabiki bazı zamanlarda son anlarda da değişebiliyor ama gidişatta önemli tabiki