Ftm16 Kızlar kaçıncı haftada hastane çantası hazırladınız 32 haftalık oldum üşengeçlikten hala erteliyorum 😬
Esragungor34 Ftm16 bence hazırlamaya basla 32 den sonra her an doğum olabilir ben de 32 de hazırlayacağım inşallah
Deletedmom_52 Ftm16 yaklaşıyor mu gelmiyor mu ben anlamıyorum eşim diyor ki sanki bir yıl oldu doğmadı 🤣🤣🤣
Mine16 Ftm16 valla bizde 32+4 deyiz hala hazırlamadım 😬 haftaya yıkayıp ütüleyip cumartesi de arkadaşımı çağıracağım beraber çantayı yapacağız diye düşündüm
kalbiminpariltisi Ftm16 tüm kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştirin en azından bir an önce çünkü ilerleyen zamanlarda bel sırt ağrısından ayakta bile zor duruluyor
1anne2bebek__ Ftm16 35. Haftamda hazırladım. İlk doğumu 38. Haftada yapınca sanki yine aynı haftada doğurur gibi ayarlıyorum herşeyimi. 🤣
Ftm16 1anne2bebek__ olsun en iyisini yapmışsınız her zaman erken hazırlamak gerekiyor aslında ne olur ne olmaz
designermoms Ftm16 ben normalde 34 - 35 gibi hazırlayacaktım erken doğum riskim var bugün 32 haftalık olduk Pazar günü hazırladım O kadar zormuş ki bana hep kolay geliyordu arkadaşım geldi ütüyü o yaptı sabahtan akşama kadar bitmedi resmen o yüzden çok ağırlaşmadan yapmanı tavsiye ederim😂 bugün de kendi çantamı hazırladım
Gamzeizmir35 33 te yıkadım hepsini. 35+2 Şuan. Ütüleyip, tek takım yapıp, kilitli poşetlere koyuyorum. Son 3 5 kargomu bekliyorum . Sonrasında valizi kapatacağım inşallah 🤣
GULMUSTAFA-2011 Ftm16 ben daha 21 haftadayim henüz erken djye alışveriş bile yapmadım temmuz başı gibi alışveriş yapmayı düşünüyoruz sonra da yavaştan hazırlarım çantamı inşallah birde böyle keçe organizer oluyor bölmeli çok kullanışlı diyorlar onu İnternet üzerinden kapıda ödemeli bulamadim disarlarda ne gibi yerlerde satılır acaba biliyor musunuz
Ftm16 GULMUSTAFA-2011 trendyolda vardı ben ordan alıcam uygundu fiyatı da başka nerden bulabilirsiniz bilmiyorum hiç görmedim doğrusu