Hatice_123456 Alparslanveannesi27 evet egemen iyi bi doktor devletteydi önceden sonra optimede geçti ben devlete gidiyorum anıl Doğukan beye
Minik1Civciv Smc yaa neresinde yakın mıyız acaba kimsem yok burda Bahçelievler de oturuyorum ben yunus Emre sağlık ocağının orda
ilaydadgnysr Ben de Velimeşe’denim. Şu an 12+4 üz. Çerkezköyde Egemen Bey’in hastasıyız. Doktorumdan aşırı memnunum. Bebekten önce de kendisine giderdim. İlk gebeliğim çok heyecanlıyoz 🤗
Hatice_123456 ilaydadgnysr evet egemen bey iyi bir doktor onu devletteyken tanıyordum sonra optimede geçti devletteki anıl beyde egemen bey gibi
Gamzekaba ilaydadgnysr Kardeşim de velimeşede onunda ikinci hamileliği içine sinen bir doktor bulamamıştı devlette bende o yüzden bu posta girdim . Sizi ona yakin gördüğüme sevindim 😊
Gmzavc-58 Merhabaa bende çerkezköy’deyim gazi mustafa kemal paşadan. 37 haftalık hamileyim Optimed Egemen beye gidiyorum çok memnunum 🧚♀️
Eminedmghcgllr Hatice_123456 bende omer faruk beye gidiyorm.ama tabi randevu bulmak asiri zor oluyor skntili isler ya bikerede benan hanima gittim sahane bir doktordu
Hatice_123456 Eminedmghcgllr ordaki Erdinç berbat bir doktor Zeynep hanıma gitmiştim onuda beğenmedim bı tek anıl bey harika Ömer Faruk a hiç gitmedim randevularda zaten benan ve Öner Faruk çok nadir çıkıyor ameliyatları falan fazla galiba yada başka bi görevleri daha var bilmiyorum
Smc Minik1Civciv ben Atatürk mahallesindeyim vatanda Bahçelievler daha ilerde benimde iş arkadaslarim dışında kimsem yok yani eşimin ailesi falan varda yinede yalnız hissettiğim oluyor 😊
Eminedmghcgllr Hatice_123456 erdinc oranin yilllarin dokturuymus ama dediginz gibi rezalettt.ama anil beye hic gitmedim gercekten iyiyse ne mutluu bende omere buluyorm ona gidiyorm.yani bir doktorlar devam etmek cok zorr .smdi son haftalarimda nasil yapicaklar merak ediyorm yani.
Minik1Civciv Smc benimde eşimin arkadaşları var sadece biri evli oda cumhuriyette oturuyor. Bi arkadaşım var burda tanıştım oda velimeşe dr oturuyor. Başka da kimsem yok.