Zehra1212 38+4 ilişki sonrası adet sancısı gibi sancı ağrı yaşıyorum belimde bacağımda tüm gündür sizce doğum belirtisi olabilir mi ? Gerçek sancıların başlangıcı mıdır?
Ekut Zehra1212 merhaba ben de sizle aynı durumdayım adet sancısı gibi sancım var ilişki sonrası. Sizin durumunuz nedir acaba doğumunuz baslamıs mı o sırada
elifcicek_07 Evet olabilir iki gündür doğumu başlatan videoları izliyorum kafayı yedim oldum hatta, herkes ilk başta ilişki diyor. Gününüz de gelmiş zaten endişe etmeyin
Rapunzel006 O haftada ilişkiye girmeniz hata olmuş doktorunuz söylemedi mi son 1 ay ilişkiye girmemeniz gerektiğini? Erkeğin menisi rahim ağzını yumuşatarak erken doğumu tetikliyormuş bildiğim kadarıyla
Zehra1212 Rapunzel006 yo hayır doktorum aksine her gün ilişki dedi geçtiğimiz hafta erken doğum sayılmaz ki artık
ilkimbebee Rapunzel006 Zehra1212 doğum belirtisi canım arkadaşın dediği gibi değil hem bu haftalar erken doğum olmuyor 37 hafta öncesi erken doğum oluyor aksine doktorlar sık ilişki öneriyor. Korkma günün gelmiş sağlıkla kucağına al
Kubra-2363 Rapunzel006 38 bitmiş nerdeyse 39a giricek nesi erken bunun tam olarak bu açılma dediğimiz şey tek hamleyle olmuyor zaten yapılcak şeylerden biri de ilişki zaten merdiven çıkma squat vs bunlar açıklamayı tetikleyen şeyler açılma olmadan sancısı gelipte suni alan kaç kişi oluyor oyüzden açılma daha önemli bu haftalarda sancıdan çok
Tugbakara Zehra1212 doktor banada aynısını demişti düzensiz ilişki doğumu kolaylastoriyormus hatta. Ben sabah ilişkiye girdim öğlen 4gibi doğum yaptım hemde hastaneye 8 açıklıkla doğum başlamıştı
Tugbakara Valla hiç şükür ağrım sızım olmadı son dakikaya kadar yuruyemiyordum zaten çocuk geliyormuştu zaten
Zehra1212 Ekut hayır hala bekliyoruz sancılarım kasılmalarım oluyor ama geçiyor dinlenince 39+1 im şuan 🙈 siz peki
Ekut Zehra1212 ben 37+3 üm artık korunmasız ilişki olabilir diye ilk kez girdik simdi bu sancılar cok korkuttu ama düzenli birsey yok sanki belime yerlesmis bir adet sancısı gibi. Ben de siz doğurdunuz sandım 😊
Zehra1212 Ekut hayır henüz gitmedim inşallah pazartesi gideceğim çok merak ediyorum neler olmuş vücudumda artık sağlıkla doğmasını istiyorum çok ağırlaştım çok sabırsızlanıyorum 🙏🏻
Ekut Zehra1212 saglıkla kolay bir doğum geçirin insallah. Ben de bekliyim acele etmiyim bari düzenli kasılma tarzında olursa giderim
Zehra1212 Ekut amin çok teşekkür ederim evet bence de öyle yapın takip edin sıradışı Bir durum olmadıkça sürecin bir parçası olduğunu hatırlayın 🌸🫶🏻