Def_ Aylinsnc Uygulamamda yarın yumurtlama görünüyor ve yarın şehirdışında olacağım gece geç geleceğim gece yapsam testi etkiler mi acaba ? Kongrede olacağımdan yapmam mümkün değil :( Ayrıca bu çizgilerde değerlendirmem etkiler mi acaba ?
Def_ cahilelafanlatamazsinyorulmaa Uygulamamda yarın yumurtlama görünüyor ve yarın şehirdışında olacağım gece geç geleceğim gece yapsam testi etkiler mi acaba ? Kongrede olacağımdan yapmam mümkün değil :( Ayrıca bu çizgilerde değerlendirmem etkiler mi acaba ?
Bahaarrrk Def_ benimde uygulamaya göre yumurtlama günümü takıp ediyordum fakat bı sonraki gün teste yumurtlama günümmüş. Birde gece yapmanız etkilemez sadece 2 saat önce sıvı alımı olmaması yeterli olucaktır canım
noble1 Benimki baya silik idi, adet bittikten sonraki 9. Gün pik çıktı devam edin yapmaya bende aşama aşama koyulaşma olayı olmuyor sanırım bu testte bi anda koyulaşabiliyor
Def_ noble1 bu şekilde ilerliyor benim ama bakalım inşallah görürüm yumurtlamayı ilk defa deniyorum bende ayrıca da merak ettim yumurtlama ne zaman oluyor diye gecen ay gün aşırı denedim olmadı sanırım günümü kaçırdım denk getiremedim galiba
noble1 Def_ yumurtlama olmayan aylar da olabilyomuş. Ben de ilk defa deniyorum açıkcası, bugün iki koyu çizgi gördüm bakalım yarın silikleşmiş olacak mı :)
Dolphin16 Bende ilk defa bu ay Ovulasyon testi yaptım yumurtlama görmedim ama gün aşırı değerlendiriyorum 👍 hayırlısı olsun 🤲