Busece06 Kızlar ben 22. Haftamdayım kontrolum 23. Haftamda demir ilacı kullanılıyor mu bana doktorum bişey demedi daha. Sağlık ocagındaki hemşire başlanması gerekşyo demişti sanki öyle hatırlıyorum
dilay_06 Busece06 18 gibi başlamıştım ama 27. Haftada doktorum demirin iyi bırakabilirsin dedi bıraktım sabahları aç karna 1 yemek kaşığı üzüm pekmezi yiyorum günde 1 muz ve mutlaka 1 kase yoğurt
[silindi] Busece06 21de baslaniyor dahiliyeye de gidebilirsiniz demir ölçümü icin saglik ocagina da .
Busss123 Busece06 12 de folik asiti bıraktım glynoferona başladım içinde hem Demir hem folik asit var
Miran41 Busss123 gyno ferro sanol kullanıyorum. Perinatoloğum onda fazla folik asit var dedi kafamı karıştırdı baya siz hangi Demir ilacını kullanıosnz ?
Miran41 Busece06 ben 18.haftamda başladım Demir’e. Fakat 23.haftam da perinatologa gittim ben 30 da başlatıyorum dedi …
NesliMomm Miran41 Ben de gyno kullanıyorum demir yani kan ilacı için kullanılıyor 16. Haftamdan beri kullanıyorum. Doğuma kadar kullanmamı tavsiye etti. Balıkyağı olarak da elenatal 2 kullanıyorum.
Derya03 Busece06 ben 23 haftaligim nerdeyse iki kutu bitirdim belkide bir ay olacak kendi doktorum verdi fertamir verdi