catandgirlmom Firdevs6464 37+3 nst de dancı falan çıkmıyor ama bence 38 de gelecek kızım inşallahhh 😂
Firdevs6464 Nurr_22_22 siz sezeryan olduğunuz için o zaman erken olmuş dimi ben normal istiyorum zorlanır mıyım peki 2 doğumum ama kız bebeklerde zor olur diyorlar oğlumda hiç ağrı sancı çekmedim ama kızım beni mahvediyor 😂
Nurr_22_22 Firdevs6464 yok 39 da sezeryan günüm vardı ama sancım ve 3 cm açıklık çıkınca oldum hatta normal doğum için de çok musaittim ama hemoroit olduğu için riske atmak istemedim
Slma_aygn Firdevs6464 çok zor bı doğum olmadı çok şükür tabikide doğurana kadar zorlandım 1 -1,5 saat falan toplamda 3 saat sürdü zaten yatisimla dogurmam ama saatlerce çekmedim çok şükür
Bet1 Firdevs6464 kız ya da erkek farketmez zamanı gelince doğuyor hepsi. Benim oğlum 34+0 da doğdu erkenciydi mesela 😂
Nurr_22_22 ebruu34 doğumda disariya fırlama ihtimali var demişti doktorum sonrasinda onun için de tedavi görmen gerekebilir demişti ki daha önce ameliyat olmuştum o yüzden sezeryan oldum
tubimom Firdevs6464 bence kişiden kişiye değişir o ben kızımı 40 haftanın içinde doğurdum arkadaşım oğlunu 37. Haftada dogurdu
Smia Bebekten bebege degisiyo cinsiyetle alakası yok ya sezeryanlar zaten Dr karar veriyo normalde 38 den sonra kızda olsa erkekse basliyo süreç işte
ebruu34 Nurr_22_22 bende de hemoroid var ama kanamalı veya ağrılı değil, benim ilk gebeliğim normal doğum istiyorum, doktoruma da bu durumu söylemek hiç aklıma gelmemişti, normal doğuma engel olur mu acaba?
Nurr_22_22 ebruu34 normalde engel değil doktorum tercihi bana bırakmıştı olası riski göze almadım ben belki de sıkıntı yaşamazdım hiç bilmiyorum