worin kız ya da erkek farketmeksizin cinsiyete takılma konusuna kızıyorum. Basimdan geçen durumu paylaştım.belki insanlar az dera alır.ben ilk gebeligimde kız olsun çok istiyorum. Eşinin ilk evliliğinden bi oğlu var. Bi oğlumuz bi kızımız olur dengeli diyordum . Hep kız geçiyordu içimden. Bi de migrenin var. Bi taraftan calisiyorum . Atak geliyo ilaç kullanamıyorum çok zorlaniyordum. Bi daha çocuk yapmam 1 tane yeter diyordum. Bi de esimin anneannesi sürekli erkek bebek için dua edip beni çileden çıkarıyordu falan derken 12 haftalıkken erkek olduğunu öğrendim. Içimde bi burukluk oluştu maalesef. Cahillik iste. Ve rabbim öyle zor bi imtihana soktu ki bizi. 18 haftalıkken bebegimin rahatsızlığını öğrendik ve maalesef 24 haftalıkken kendi kararımızla gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık.hani o erkek istemeyen ben , evlat isteğinin ne olduğunu öyle iyi anladım ki. Evlat ya kız ya da erkek bir önemi yok. Açısını vermesin Rabbim kimseye. Çok zor. Işte bazen böyle tipik tipik konuşup Allah ın imtihanlarına maruz kalabiliyoruz. Bu saplantili durumlardan derhal vazgeçmemiz ce evlat sevgisi ile dolmanız lazım diye düşünüyorum