Sirine34 Kızlar 28 haftalıkken doktora gittim her şey normal görünüyor 1 ay sonra gel dedi yani 32. Haftada bilmiyorum bana mı uzak geldi yoksa böyle mi oluyor anlamadım ben kaçıncı haftalardan sonra doktora gitme günleriniz sıklaştı ?
Sila66 Sirine34 3 Haftada bır gıdıyorum 2 kere ust uste gıdıyorum ılk once ama cagırıyor sonra 3 hafta 🌸 artık nst olacagım ıcın her hafta 36 dan sonra 🤍
Sevval0308 Sirine34 herşey normal olduğu için elhamdülillah cnm. Bende 29 da gittim bir ay sonra 33 de gel dedi
Busrabbygt Sirine34 ben hep 2 hafta ve 3 hafta sıklığında gittim fazlası olmadı hiç, yarın kontrolüm var 35+1 bundan sonra her hafta gideceğim
Bet1 Sirine34 bende 28de gitmiştim doktor 32 de geldi. Ama ben rahat edemem o kadar 31. Haftaya gidicem 😂😂 ama zaten 32 den sonra da 2 haftada bir gidiliyor şükür
Duygumx Sirine34 33 ten sonra iki haftada gel dedi 35 ye gittim 35 ten sonra her hafta kontrole gidiyorum.
Youngplanner Sirine34 yaa 29 dan sonra 2 haftada bir 36 dan sonra her hafta diye biliyorum bende pazartesi randevum var 2 haftada bire düşcek diye seviniyodum bende 😑😑 herşey güzel olsun da tabii ayda bire razıyız napalm heves işte görmek istiyo insan
pnrbrnci-6106 Sirine34 Sirine34 bende 32. Haftaya kadar ayda bir kontrole gidiyordum şimdi 2 haftada bir çağırıyor. Nst ye de 32. Haftada başladık. Şimdi 37 haftalık olduk perşembe kontrole gideceğiz tekrardan, inşallah doğum tarihim kesinleşir dua et bana😌