Deletedmom_116 Kbraa72 🤣🤣bak yarama tuz bastın 75 bol helirdi şimdi 85 dar geliyo 95 denemedim daha🤣🤣Ve tek çatlayan yerim 🥺
Gultenaslan_27 Kbraa72 Ben deneyimlis biri olarak söylüyorum emzirdikten sonra eski halinden. bile daha kuculuyo cnm
Liliales Kbraa72 benim de çok büyüdü zaten büyüktü şu an inek memesi gibi 😂 doğumdan sonra süt dolunca yine büyüyormuş ama sonra küçülür dedi annem
Gebeanne45 tubimom keşke benimkide büyüse aldığım kiloları direkt bacağıma popoma aldım herkesin kilo aldığı yeri farklı oluyor demek ki😪
Busraakay_26 Kbraa72 küçülür bence 75 düşmese de bi 80-85 olur diye tahmin ediyorum ablamın öyle olmuştu
Mavigozunannesi Kbraa72 benim memeler çok çok küçük 75 i bile doldurmaz suan 3. Hamileyim şişti büyüdü diklesti çok güzel oldu emzirme dönemi de çok güzel dolgun oluyor ben seviyorum hep küçük olduğu için büyük durması hoşuma gidiyor ama emzirme bitince balon gibi sonuyor😒
Gebeanne45 Mavigozunannesi benim ilk gebeliğim sizce benim göğüslerim de büyür mü tahta gibiydi şuan azıcık büyüdü yani yok denecek kadar az aldığım bütün kilolar kalçaya gitti resmen azıcık ta göğsüme gitse ne vardı😂 sizce büyür mü süt inince
Mavigozunannesi Gebeanne45 buyur illaki süt dolacak çünkü ama emzirme bitince eski haline geliyor uzgunum🙄🙄🤣
Puhu_ishak Kbraa72 benim de 75 ten 95 e çıktı, ablamın da büyümüştü (4 çocuğu var) her emzirme dönemi bitişi sonrası eski haline döndü göğüsleri ama yapısal bir durum da olabilir bilemiyorum herkeste aynı mı 🤭
Gebeanne45 Mavigozunannesi azıcıcık altından çatlamış aşağıdan genişleme yapmış benim göğsüm sit dolunca tekrar mı çatlar acaba üstleri falan 😂