busraali yefeninannesi Ben kullanıyorum nst de sancı çıktı. Bende kasılma şikayetiyle gitmiştim onun için verdi.
Elfibrhm2609 yefeninannesi rahim kasılmasını hafiflettigi için ben şuanda kullanıyorum hatta 1 aydan fazla oldu kullanıyorum
yefeninannesi busraali kaçıncı haftadadasınız ben 24 haftalığım daha benim de ağrılarım ve karnımda sertleşme vardı kasılma yani
yefeninannesi ZeynepSare kaçıncı haftadadasınız ben 24 haftalığım daha benim de ağrılarım ve karnımda sertleşme vardı kasılma yani
ZeynepSare yefeninannesi 30+3 haftadayım canım kasılma ve açılmam 28.haftada vardı doktor sancı çekmişsin dedi ama ben anlamadım bile
ZeynepSare yefeninannesi aynen öyle bir de yatarak geçtiği için 😬Doktorum ilacı ne zaman kesicek bilmiyorum ama sanırım 37.haftaya gelebilirsem o zaman kesebilir risk kalkcağı için
yefeninannesi ZeynepSare bana da doktorum istirahat verdi yatışa geçtim bende yani 😂🙈 inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
ZeynepSare Afedersiniz sadece tuvalete kalkıyorum ben de o da 30lu haftalara gelince sıklaşıyor malum 🙈🙄amin inşaAllah canım 🤗