minikanne- Adetim gecikti iki kere test yaptım çıkmadı ikinci testi gecikmenin 15. günü yaptım sizce hamilelik olsaydı çıkar mıydı kızlar? psikolojik olarak belirtilerim var kan tahlili veremiyorum şu an
beyzacmvrc minikanne- 15 gün gecikme olduysa varsa idrarda kesin çıkması lazım artık 4. Gecikme günümde kıpkırmızı çizgi olmuştu. Geç döllenme bile olsa çoktan çıkardı heralde 🥲
AsELinAnneSi__ minikanne- çok geç öğrenen arkadaşlar var canım bende 15 inde silik çizgiyle öğrendim geç döllenme dendi dikkat et ağır vs kaldırma varsa diyerek adet olmassan yine test yap veya kan ver en garantisi canım
annesinin_kelebekleri minikanne- yeni doğum yaptın sanırım 1 yıla kadar adet düzensizliği normal, 13 gün gecikti benimde testler hep negatif bu gün zaten geldi adetim, adet söktürücü içebilirsin duphaston gibi
minikanne- AsELinAnneSi__ Ya ciddi misin 15 gün çok değil mi kesin çıkardı diyodum ben de ama istemiyorum canım bebeğim var ve şuan kan veremiyorum köydeyim
AsELinAnneSi__ minikanne- öyle canim ama şimdi 10+5 oldu adet tarihime göre küçük geç döllenme dediler 15. Gün bile 3 haftalık çıktı hayırlısı olsun
AsELinAnneSi__ minikanne- sen bekle canım biraz daha bir hafta kadar alabiliyorsan erken gebelik deneyebilirsin
CeydaST AsELinAnneSi__ bende geç yumurtlama oluyor polikistiğim. Hiç bu kadar gecikme ile negatif olup sonra pozitif e dönen duymadım. Maalesef çok çabuk ümitleniyoruz olmayınca daha büyük yıkım oluyor
AsELinAnneSi__ CeydaST öyle canim benim bir hafta öncesi kanda negatif gördüm tabi umutlaninca üzülüyor insan ertesi hafta öğrendim meğer varmış rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin🌼