dolunayes cahilelafanlatamazsinyorulmaa yumurtlama degil ama bahsettigin akinti. Yumurta akı rengi beyazliginda olacak. Adetini bekle yani . Diğer ay kistin dustuyse bu ilacla degerlendirirsin
cahilelafanlatamazsinyorulmaa dolunayes gerçekten mi ben yumurtlama gördüğüm zamanlarda hep böyle akıntım oluyor peki yumurtlama değilse ne olabilir😬 duphastondan dolayı ne zaman olurum hiç bilmiyorum ya normalde 14 Mayıs’ta olmam gerekiyor
dolunayes cahilelafanlatamazsinyorulmaa sende oyleyse olabilir benimde koyu beyaz oluyor :) senin dediğin akinti turude yaziyor nette. Bence degerlendirme adeti bekle kiste gore kontrole git . Bittiyse değerlendirirsin
dolunayes myangelson evet canim arkadas yumurtlama yazmista benim koyu beyaz oluyor . Catladiginda evet seffaf oluyor
cahilelafanlatamazsinyorulmaa dolunayes geçen ay yine aynı bu şekilde değerlendirmiştik olmadı kist olduğundan bişey olmadı galiba. Bu ayda olunca gel dedi doktor bakalım ultrasonda dedi. Sadece şeyi merak ettim eğer bu yumurtlama yada çatlamaysa günüm de mi gecikir😬