Damlalokum Kızlar hamilelikte omega3 takviyesi kullanan var mı ben hiç balık yiyemiyorum almayı düşünüyorum doktoruma daha danışamadım size sormak istedim
Emell Damlalokum balık yağı olarak aldim ve midem bozuldu. Icemedim Ama imom içind e omega takviyesi var. Onu kullanabilirsin canim
Mavi20 Damlalokum doktorum bana gerek yok istersen kullan demişti. İlk zaman çok ishal oldum. Decavit ve devit kullanıyorum folik asitten sonra. son 3 ay kullanmaya başladım. Rahatsız etmiyor artık. Kimi doktor veriyor kimisi vermiyor doktoruna göre değişiyor.
Hayalvemasal00 Damlalokum normalde 2 haftada bir balik yemen lazim ama yiyemiyorsan tabiki kullanabilirsin. Dr ada sorabilirsin canim
kayaeda Damlalokum ben dayvit omega3 kullaniyorum canim doktorum bebegin gelisimi acisindan cok faydali olduğunu soyledi
Engap Damlalokum benim doktorum solgar omega 3 önerdi , vitaminlerle birlikte 3. Aydan beri kullanıyorum
Deryakaya1802 Damlalokum balık yağı,Demir,vitamin b3,çinko,vitamin b5,b6,b2,b1, bakır,folik asit,iyot,selenyum,biotin,d vitamini,b12 vitamini 😀 Bunları içeriyor canım
Mavi20 Damlalokum benim kullandığım yalnızca omega3 biraz pahalı havyardan üretiliyor. Zaten decavit kullanıyorum multivitamin içerisinde omega3 hariç herşey var.
benan2016 Benim doktorum omega 3 balık hapı verdi 4.ayımdan beri kullanıyorum bebeğin zihinsel ve bedensel gelişimi açısından çok faydalı
Hazal77 Kızlar benim decavit, magnezyum ve vitamin ilacı aynı anda kan yapıcı kapsüldür ben bu ilaçları kullanmıyorum , yutamıyorum midem bulanıyor ilaç kullandığımda .. Bu ilaçları kullanmıyorum diye herhangi bi zararı var mı? Ama yemeğimi meyvemi yiyorum Cvp yazarsanız çok sevinirim
Damlalokum Hazal77 canm ne kadar yersen ye onların minigramı yüksek olduğu için çok fark eder mutlaka kullan doktorun değerlerin düşük diye vermiştir onları zaten