minik-mucizem Kızlar birşey sorucam bgüm evimi temizledim biraz yoruldum sonra karnım aşağıya inmişti sanki doğuracak gibi. Halbuki ocakta olcak doğumum ilk haftasında ALLAH izin verirse baya baskı hissettim aşağıda sizce sebebi nenedir yorgunluktanmıdır?
Hs4523 minik-mucizem kaç haftalıksınız? Yorgunluktanda olabilir belki Bebek Doğum pozisyonuna geçmişte olabilir artık haftanız müsait benim arkadaşımınz 32. Haftada başı aşağıdaydı artık ve baskı yapıyodu
Pamugumgeliyor minik-mucizem ben yorulunca bendede oyle oluo dogum zamanimiz ayni canim, ben oyle oldugunda basimin altina yastik koyup yarim saat boyunca ayaklarimi uzatip yatiyorum . Sonra o yavas yavas yukari cikip hareketlenio
minik-mucizem Ya ben 8 kasım da gıttım doktoruma normalde 31 haftalık olması gerekirken 33 haftalık gösteryordu gelişimi 2 hafta önde gidiyordu bebeğimin başı aşagıdaydı o zmanda ama sbah gayet iyiydim üstündeydi karnımın temzlık flan yaptktan sonra bırazda yürüdüm flan daha yenı dınlenmeye fırsatm oldu halam dedi bebek aşagya inmiş canm doğuracan gbı dedi. Ayaklarnı yuksege kaldr yavas yavas kasıgının oraları hafıf bastır yukarı dogru kayar bebek dedi oyle yaptm biraz cktı yukarıya ama sbah ki gbi değil korktum açıkcası
Yasemindemirtas Suan bende öyleyim biraz yürüdüm. Kasıklarımda baskı var iki taraftada. Bebegim dönmüştü.