Neylan29 Merhabalar . Ömer Yusuf ismine uygun erkek ismi önerebilir misiniz ? İkinci oğluma tek isim koyacağım fikirlerinizi bekliyorum
Amineazra Neylan29 Ömer Yusuf çok güzelmiş 🌺 Furkan emir eren yunus Ensar Halil selim isimleri de güzel
berceste5155 Neylan29 iki ismini birlikte mi kullanıyorsunuz tek isim kullanıyorsanız ona uyumlu isim fikirleri verelim iki isme tek isim uydurmak zor olur
peri_07 Neylan29 keşke birinci oğlunuza ömer ikinciye yusuf koysaymışsınız ikisi alakasız olmuş zaten tek isim olarak.
Neylan29 peri_07 Eşimle anlasamadigimiz için bu şekilde oldu uyumsuz olduğunun farkındayız ama yapacak birsey yok 🙂
peri_07 Neylan29 anlıyorum bu isimde anlaşabilecek misiniz efe oğlumun ismi belki yardımcı olur sizin bana önerebileceğiniz kız ismi var mı😂
Neylan29 peri_07 inşallah anlasacagiz bakalım ilk cocuk isim konusunda tartışmalara sebep oldu 🤣 kız ismi olarak hiç düşünmedim ama aklıma gelirse yazarım size
Aysensrkan Bence uyumlu olsun diye uğraşmayın beğendiğiniz ismi koyun evet kardeşler ama ikiside farklı hayatlar yaşayacaklar sonuçta