canancaglayan Merhabalar, şuan 32+3 haftalığım ancak doktor son kontrolde bebeğin 3 hafta önden gittiğini söyledi, bu durumu yaşayan var mı herhangi bir sorun olur mu
mahperii canancaglayan biraz iri bir bebek olarak doğması dışında ne sorun olabilir tatlım, ne güzel maşaallah
Anneyimbennanne canancaglayan Sezeryan olabilirsin. Birde önden girmesinin sebebi şeker olabilir. Bı baktır istersen canım o da erken doğuma sebep oluyormuş
Mamimamimami canancaglayan benimde iki hafta önden malesef bu yüzden normal doğum yapmaya korkuyorum normal haftasından kilolu oluyor onun dışında çok şükür sağlığında doktor birşey görmedi. Genetik bazen benim tarafimda eşim tarafında da bebekler hep iriymis 4 kilo ve üstü doguyormjs e şimdiki doktorlar bunu önden gidiyor diye belirtiyor
Tugraseda canancaglayan önce buna sebep olan bi durum var mı o araştırılır örnek veriyorum gebelik şekeri gibi. Eğer bi sorun yoksa genetikle açıklamakta mümkündür
Deletedmom_116 canancaglayan Benimkide üç hafta önde gidiyo Ve bu hafta gelmezse İri bebek olduğu için sezeryan olabilirkm onun dışında herşeyi çok iyi