Yenianne17 Kızlar annişler ayıptır söylemesi tuvalete çıkamıyorum ve çok sıkıntı yapıyor ne yapabilirim ?😞😞😞
Ebru4178 Yenianne17 canım bende aynıyım valla posalı meyveler yiyiyorum ve bol bol sebze onlarla bile zor 36 haftalık oldum artık daha da zorlaştı
Yenianne17 Ebru4178 Bejna Siz 33 ben daha 18 haftalık ☹ Dediklerinizi denicem inşallah işe yarar geceleri şişkinlikten uyuyamıyorum 😢
Bejna Sabah güne aç karnına dolu dolu 2 bardak suyla başlayın ve günde yarım saat yürüyüş yapın. Bana çok yararı oluyo. Bende 33 haftalık gebeyim
Yenianne17 Sonay tamamdır güzelim teşekkür ederim bugün bi makarna tarifim var beni hamilelikten önce tuvalete çıkartırdı onu yaptım ve çıkardı çok şükür 😊 ama tabi ki dediklerinizi de yerine getiricem
BesteCanerKutluzolu Yenianne17 o tarifi bize de versen ya yukarda yaZılanları hep denedim ama faydası olmadı ben de son çare ilaç demişti doktor ama onu da istemiyorum içime sinmiyor
Yenianne17 BesteCanerKutluzolu aslında bildiğimiz salçalı makarna bol sıvı yağ ve bol salça koyuyorum biraz salçayı karıştırdıktan sonra bol kekik ekliyorum sonra da biraz su ardından başladığım makarnayı atıyorum yoğurtla yiyorum bende çok işe yarıyor