Hazalaskin dilaraRecep ilk bebek ne kadar oldu canım hayırlısı inşallah rabbim tez vakitte nasip etsin
Ecearel2022 dilaraRecep aramıza hoşgeldin 😂ilki kaç yaşında benimki 14 aylık korunduğum halde 3.5 aylık hamileyim 7. Haftada hastaneye kaldırılmam ile öğrendim 😂
Ecearel2022 dilaraRecep doğana kadar ilki büyür bari benimki 21 aylık olduğunda kardeşi doğacak araları daha az baya bir zorlanıcam yardım eden kimsede yok 2.sezeryan olucam daha zor olucak diyorlar kısmet bakalım
Dolphin16 Benim 6 yaşında oğlum var 3 aydan beri ikinci deniyorum olmuyor Ovulasyon test yaptım bu ay ondada yumurtlama görmedim 🤦♀️🤦♀️ bakalım artık
Sbhtzmn dilaraRecep insallah olur canım doktora kontrole gittin mi. Korunmayı bıraktık 5 6 ay sonra oldu 2. Cocuk ilkinde hemen olmuştu. Yumurtlama dönemim için takvim kullanıyordum yanıltmış beni yumurtam geç çatadıgı icin olmuyormus
Esra_Omer_21 dilaraRecep inşaAllah oyledir çünkü daha olmadim normalde bu saate kadar olmam lazimdi ☺️
cicek52 dilaraRecep 2. Çocuk istedikten 6 ay sonra gebe kaldım malesef düşükle sonuçlandı. Düşükten hemen sonra tekrar gebe kaldım şuan 6 aylığız çok şükür 😍💙 rabbim gonlunuze göre versin