Vldnnnn Merhaba kızlar bebegımi 20. Haftada aldırmak zorunda kaldım ve tekrar bır gebelık düşünüyorum bebegım doğdu olarak gözüküyor hastaneyi arıyorum herkes farklı bölüme yonlendırıyor bır cevap yok sızın basınıza geldı mı nasıl hır yol ızledınız
Gamzegll Vldnnnn hayatım ilk üç ay kürtaj üç aydan sonrası doğum olarak geçiyor o yüzden ölü doğum olarak geçmiştir tam olarak hastaneden neyi öğrenmek istiyorsun sezeryan mı oldun Normal mi
Sumeyyeolmez Vldnnnn aldırmak zorunda kaldım demişsiniz? Kendiniz mi aldırdınız yoksa kalbi mi durdu ve ölü doğum oldu ?
Bukiiiiiiii Vldnnnn Yanlış anlamazsanız eğer neden aldırmak zorunda kaldınız yani bebeğinizde Bir sıkıntı mı çıktı Geçmiş olsun o haftalarda artık normal doğum olarak görülür Benim bildiğim kadarıyla İlk 3 ay için kürtaj oluyor ya o zaman Bebek aldırma oluyor ama 20 haftalardan sonra doğum olarak geçiyor diye biliyorum ben
Tmtugbaa Sistemde doğum yapmışsın olarak gözüktüğü için onların sormaları normal. Sen de bu durumu açıklarsın
Hamileanne Vldnnnn canlı doğup sonra vefat ettiyse ölüm rapuru çıkarmaları lazım yada 20. haftada düşük olarak geçiyor