Tanembebek5 2 3 gündür günde 2 3 kere çıkmaya başladım. Erke n doğum riskim var bu belirtiler arasında mı?
adn111 Tanembebek5 bende 37. Haftamdayim sürekli çıkıyorum doğum belirtisi olarak ishal diye biliyorum ben
Tanembebek5 adn111 ben de 37+3 üm canım. İshal değilim ama bu kadar sık olması endişelendim açıkcası. Çünkü kabızlık problemi olan biriyim normalde
adn111 Tanembebek5 en son ne zaman gittin doktora sancin var mi canım erken dogum riskim var demişsin
Tanembebek5 adn111 ayy yanlış yazmışım 36+3 üm 😅 dün gittim canım. Evet nst de ağrılarım çıktı önce toplanma oluyordu 2 gündür. Doktor her an olabilir senin hazırlıklı ol dedi
adn111 Tanembebek5 seninki zaten gelmek üzereymiş kuzum her an hazırlıklı ol tuvalete çıkmak dışında daha net belirtiler varmış toplanma sancı vs gibi 😂 sağlıkla gelsin inşallah 💗
RNurr adn111 Toplanma derken nasıl bir toplanma 😂 birde geceleri belim ve kasıklarım az da olsa ağrı oluyo böyle bişey mi acaba
RNurr Tanembebek5 Benim bazen öyle oluyo ama çok sürmüyo toplanma olduğunda uzun süre mi öyle kalıyor
Tanembebek5 RNurr kaç haftalıksınız siz? Uzun süre değil bir süre sonra salıyor kendini ama sık sık olursa doktora gitmek gerekiyor