Deletedmom_106 Durubebegim hahah biraz şereflendireyim uygulamayı dedim 🤣🥰😂😂 bilmiyorum ya biri büyü yaptı heralde giresim gelmiyo buralara 🤣
Durubebegim Deletedmom_106 yaa sizi görmekten şeref duyarız efenim😁 Gel kız bende hergün mutlaka girerim ama eskisi gibi nedense aktif olamıyorum😅
Deletedmom_106 nur34_ hadi onu anladık insanlar içini döküyo . Bu ne alaka . Belediyeye sorsun 🤣ordan bakınca belediye Gbi mi duruyo uygulama
Feyzanr41 minikmelegim_ once saglık ocagından saglık raporu alıyosnz sızı kana ve akcıger fılmıne yonlendırıyor sonra saglık raporunu alınca nıkah daıresıne gıdıp gun alıyosunz
minikmelegim_ Ayazmom_ minikmucizeemaak Melek0606 Yazmelegi_ Allahkahretmesin1 Kbraoguz Nurr_22_22 Feyzanr41 Svvl Fuhrer Hepinize çok teşekkür ederim. Evleneli yıllar oldu hatırlamıyorum sıralamayı. Buradakiler daha iyi bilir diye sormak istedim. Yanıtladığınız için minnettarım. Herhangi bir eksik belge yada fazla belge olmaması adına ilk olarak çoğunuzun da dediği gibi nikah dairesine gideceğiz. Geç yanıtladığım için özür dilerim 💐🥰
EymeninAnnesi__ minikmelegim_ önce belediyeye gidiyorsun orası seni gerekli belgeler için yönlendiriyor ayrıca burda herkes herşeyi soruyor ne var yani kız demekki bilmiyor bilgi istemiş burda yatak odasında eşiyle naptığının en ince ayrıntısına kadar anlatan var 😉😉 abartmayın sorsun ne olacak
Svvl minikmelegim_ Nikah dairesine gitmeniz en başta daha doğru. İstenilen evrakları onlar veriyor zaten. Onları hazırlıyorsunuz
Sadiyes Hamile kalıp sonra evlenecek olamaz mı ayyy herkes sorguluyor sizene ayol. Soru sormus kadın biliyosanız cevabı yazarsınız bilmiyosanız da yorum yapmayıverin. Üstüne vazife olmayan şeylere yorum yapmak da baya hadsizlik bence
Deletedmom_106 Bendenizanne gerçekten mi 🤣 Allahım inanamıyorum 😄😄 aşırı zekisin güzel kardeşim keşke bende evlenmeden önce burayı bilseydim de gelip sorsaydım 😂😂
Ao526- minikmelegim_ Ay hayırlı olsun öncelikle 🎉 Bulunduğunuz yerin belediyesine ait nikah dairesine gidin. Daha sonra sizden o an için 4 adet biyometrik fotoğraf ve nüfus fotokopisi isteyecek. Sonra size vereceği evrak ile sağlık ocağına veya hastaneye gideceksiniz. Tavsiyem sağlık ocağı çünkü 12 ye kadar kanı verdiniz mi öğleden sonra raporu alırsınız. Sonra doktorun imzalı raporu ile nikah dairesine giderek gün seçimi yapacaksanız. Eğer kendi soyadınızda kullanacaksanız extra dilekçe doldurmanız lazım 😍❤️
Beggg minikmelegim_ önce daireye gitmenize gerek yok vesikalık foto,sağlık raporu,kimlik fotokopisi diye hatırlıyorum bir de,bunları getiriyorsun ücretini ödüyorsun gün vs seçiyorsun tamamdır
Esragungor34 minikmelegim_ nikah dairesine gidin onlar size ne yapmanız gerektiğini sırası ile söyleyecektir
Ayazmom_ Deletedmom_106 canım kadının actigi postlara bakarsan evli ve 2. cocuguna hamile. Buyuk ihtimal bir yakini icin sormus. Kendisi de yillar önce evlendigi icin unutmus olabilir. Hayır soru sormuş yorumlara cevap bile vermeden ortadan kayboldu biz burda neyi konusuyoruz, Ön yargılı olmayalım bence.
kalorisizpatates minikmelegim_ internetten bakın belediye hangi belgeleri istiyorsa hazırlayın gidin sonra nikah müdürlüğüne verin ve ücreti e devletten ödeyin günü alın