Prensesada Postmodernmom rabbimden umut kesilmez canm benim de 0.4 cıktı bekliyorum Kan vermeye korkuyorum yine negatif çıkacak diye 5 yıldır hep negatif eşime kan vermeye gidek demeye çekiniyorum boşa gidicez gibime geliyor 😔😔😔 ama bi yandan umudumu yitirmiyorum
Postmodernmom Prensesada öyle tabi Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü nasip etsin inşallah senin günün geçmiş miydi kan verdiğinde
Prensesada Postmodernmom benim adetlerim çok düzensiz oluyor 2 ayda 45 günde 23 günde 55 günde bazı aylarda 4 ay Üst üste ayın 1inde olmuştum düzenli bi şekilde değişiyor yani sürekli her olmamda takvim tutuyorum
Busakturk Postmodernmom kişiye göre değişir ama olumsuz da cıksa üzülmeyin çünkü benim adetim 6 gün gecmesine ragmen beta 13 cıkmıstı sonra uçtu gitti yani çıkmaya bilir
Prensesada Postmodernmom yok canım 5 yılda en az 10 tane ayrı doktora gittim bütün değerlerim yapıldı pko teşhisi konulmadi sadece yumurtalar tembel dediler hepsi stres yapma olur diyorlar yani yumurtalar düzenli çalışmayınca adette düzenli olmuyor
Postmodernmom Prensesada bak belki denemişsindir ama istersen ovulasyon testlerinden kullan faydasını görürsün belki 🥰
Busakturk Prensesada kesinlikle en büyük sey pskoloji ve inanc sanırım tabiki endiseler oluyo banada bekarken pcos denildi adetim hep düzensizdi çok şükür gebelikte hiç sıkıntı olmadı yani pcos hamileliğie engel bi durum değil
doga21 Postmodernmom kızımda bata 4 gün vardı 33le öğrendim. Şimdi ki hamileliğimde 2 gün gecikti 137di sanırım
Busakturk Nurkoylms ben cok daha erken öğrenmistim beta 5 den yükseksw gebelik sayılıyo ama 1000 olana kadar 3 kere vs kan vermeye devam ediyoruz artısa bakılıyo sonrası minik kalp Rabbim saglıkla versin herseyin başı o ve inanın hepsinin bi zamanı oluyo👼
Nurkoylms Busakturk yaa malslsh cok guzel benimde betam 83 de doktorumuz tekrar kan ver falan demedi ama bilemedim bende inslalah bebislerimizi kucagimiza aliriz