Zehross03 ---Fatosssss--- ben hissetmiyorum 19. Hafta gaz gibi oluyo sanki çok nadir ama ultrasonda bacaklar bisiklet çeviriyo 🤣🤣 sizin kaç haftalık nasıl
Hafizenurkocak Bu hafta gitim 21 haftalık 3 günlük çok iyi biraz vücut olarak zayıfım herseyler çok rahat gözüktü
gulsahklkn PrensinAnnesi61 İstanbul Bahçeşehir İstinye üniversite hastanesinde yaptırdım burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine gittim çok memnun kaldım doktordan zaten eski çatıştığım hastaneydi ama doktor hakkında bi bilgim yoktu 😊
Minik-anne06 ErdemirinAnnesi 22 mayısta 20.haftaya denk geliyor doktorum söyledi ankara sehir hastanesine muhakkak gidin diye bakalım kalp atışını cinsiyetini falan onlara da baktırıcam insallah miniğim görmek için gün sayıyorum.
Jale92 Merhaba detaylı ultrasonu kendi doktorunuzdamı, yoksa baska doktordamı yaptırdınız? Benim doktorum yapmadı, aynı hastanede radyolojo uzmanı yapacakmış
Zumra_elif61 Destiny21 ilk bebeğim de yaptırmamıştım her gittiğimde dr um detaylı inceliyorum gerek yok demişti ama ikinci gebeliğimde bu dr um ben istiyorum detaylıyı dedi dr a göre yaptırcam inşallah
---Fatosssss--- Zehross03 benim 18+3 cok hareketli ondan ultrasonra son zamanlarda hic düzgün çıkmıyor
asyasemin Detaylı ultrason da cinsiyeti kesinlik kazanır mı acaba? Bizim hala belli değilde. Bacak arası da kapalı hep. 19 haftalık olduk ama hala net değil☺️
pembemor25 gulayaakgun benimde bağırsakta parlaklık görüldü ama doktorum çok ciddi değil geçer dedi böyle parlamalar görünebiliyormuş inşallah sizinki de geçer
Kubra1414 ErdemirinAnnesi Ben yaptırmadım morel bozmaktan başka bir şey değil şahsen bir şey olsa bile hiç bir şey yapamıcaklar zaten Allah korusun birşey olursa ultrasonda gözükür
bbcagla Kubra1414 erken doğum tetiklenen kişiler saptanabiliyor ya da doğumdan sonra hemen muayene edilmesi gereken organlar raporlanıyor. dediğiniz gibi değil malesef.