Kalbiimde2can Sila66 benim ilk oglan tembeldi bu tam tersi nerden geldigimi sasirtiyor valla nefes aldirtmiyor bazen oturma pozisyonumdan bile degistiriyor beni 🤣
Z72r47asel Sila66 Benimde ilk hamileliğim kızım olacak Allah’ın izniyle 38+5 oldum normal doğum istiyorum bakalım ne zaman gelecek minik prensesim 🥰
sbelozbr 32 haftalık olduk kızımla bu gün rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💜😍
elifaycan20 Sila66 kız ben 23 mayısta sezeryan oluyorum çatı muayenesinden çıktım sjsjjsjs demiştim erken doğurcam bu gidişle diye 🤣🤣
1anne2bebek__ Sila66 Sılaaa şu an duygusal bir topum 🥹🥹🥹 nstye girdim bugün. Ay sonunu bulmaz gelir dedi. Korku stres heyecan hepsi sardı. Midem bulanmaya başladı stresten 🥹kasıklarımda ağrı var 1-2 haftaya gelir benim oğlan sanki. sağlıkla gelsinler minnoşlar.
1anne2bebek__ Sila66 ben hep suyumdan korkuyorum idrarla gelirde farketmezsem diye. Ne koyacaksın prensesin adını 🫶🏻
Love13 Sila66 ayyy kızzzz benimki de 37 den fazla bekletmeyiz diyor ama o haftalara gelince benimki de bekletmek ister mi acabasııı demekki plasentamız aşağıdayken de oluyormuş 😂