Sila66 24 mayıs bakalım doktor 39’a doğru alırım dedi🤍🥹çok duygusalım çok minik bedeni ellerımde olucak yakında 🥹 o kadar aşığım ki doğduğunda ağlamakta bi hâl olurumm kesin canım kızım ve burdakı kankaları saglıkla gelsin🌸🤍
deryaduman47 Sila66 bugün 32 haftalik olduk bizde o kadar heyecanlıyım ki 🙈bana emanet edilecek bir melek kendi ellerinle büyüttüğün öpüp kokladığın bir melek Allah’ım sen bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip eyle 🤲
Tubag1 deryaduman47 doğum tarihi verdi mi doktorunuz bende bugün 32 oldum bide nasıl şikayetleriniz var
Dilekmdky 11 günüm kaldı. Heyecandan çok enteresan derecede sakinim hamileliğim boyunca hiç duygusal bir kimliğe bürünemedim ki balık burcuyum :) sevemedim bu halimi 😅 hiç aşermedim hiç duygusal olmadım korkuyorum lohusalıktan cıkıcak acısı 🤣
Yagmur_35 Dilekmdky bende öyle aynı balık burcuyum aksine enerjik oldum toplasan iki üç kere ağlamışımdır hiç aşermedim bakalım lohusalıkta nasıl olucam inşallah böyle olurum yine 🤩
Syma_07 Sila66 75 günümüz kaldı bebeğim sizin arkanızdan gelicem 😂 bugün rüyamda doğurduğumu gördüm sıladan önce doğurdum post atıyım diyodum rüyamda çok kolay geçti doğumum inşallah tam tersi olmaz 😂😂😂
Crescent96 iremasmahan06 canım sezaryen benim bilmiyorum sormadım ama bence girmiş bu ağrılar başka sebepten olamaz🤣
Tugba0133 ggulsaahhhhhh bende tam 31+4 üm🥰 ve çok heyecanlıyım 2.gebeliğim Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah
Mervenur_19 Sila66 bugün 38.haftaya girdik bakalım ne zaman gelecek benim prensesim 🥰🥰 heyecan korku bir arada, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌺💜
D_cakmak54 serpil1baby ben şuan 33+2 yım Sakarya’da devlete gidiyorum ikinci olduğu için yine sezeryan olacak ama çoğunlukla 37+ da mi 38+ da mı alıyorlar diye merak ediyorum çok heyecanlıyım size bı sormak istedim 🥰