Svgii0101 Doktor burun kemigini göremedi ense kalınlığı 1.71 Şimdi araştırdım down sendromlu olma olasılığı varmış. Napacagim bilmiyorum. Doktor çok bir şey demedi
Ervaduru Svgii0101 1.72 ense kalınlığı normal bu arada burun kemigini bilmiyorum başka doktora da gözükebilir siniz
BurcuArya35 Svgii0101 ense kalınlığı gayet iyi canim kac haftaliksiniz belki erken haftaysa gorunmemistir üzmeyin kendinizi ama bu şekilde yazdıysa 2 li testte riskli çıkar muhtemelen 😔
Melekannee17 Svgii0101 morel bozmak için çok yetersiz bu bilgiler. Fetal DNA testi yaptır durumun müsait ise. Değilse de farklı bir kadın doğumdan randevu al canım.
BurcuArya35 Svgii0101 Allaha emanet daha bişey yok dert etme ama başka bir Dr a dahs gorunebilirsn bazen ultrason makinesinden de kaynaklanıyor
Havvaca Svgii0101 bir hafta sonra tekrar baktır bence burun için canım. Bebek küçük olduğu için görünemiyo bazen. Benim bebeğim en başından beri hep önde gidiyor ona rağmen 11 de göremedi 12 de gel dedi ama bebeğim 11 de 12+3 ile uyumluydu ultrasonda demem o ki 1 hafta sonra tekrar bak. Yine aynısı denirse başka Dr görüşü al. Yine içine sinmezse maddi imkan varsa nifty verirsin
Melekannee17 Svgii0101 ben şubat ayında 6000 tl ye yaptirmistim canım nipt plus firmasından. Arayıp bilgi alabilirsin güncel fiyatlar ile ilgili
Svgii0101 M1994 daha bugün yaptırdım canım kan alındı birkaç güne çıkacakmış sonuç burun kemiğini bilinmiyor yazdı hemşire ama onu duydum
Gebeysek1 Svgii0101 ense kalınlığı 2.5 dan sonra Down sendromu ihtimali var demişti doktor. Birkaç hafta sonra gidin belli burun kemiği sonra daha net gözükür içinizi ferah tutunn
bilinmiyorr_000 Bana da yaşa bağlı risk diye down sendromlu dediler ultrasona girince burun kemiğini ölçemedik vs dediler doğuma kadar bir şey yaptırmadım veren Allahım dedim kalbimi rahat tuttum çok şükür doğdu oğlum ve hiçbir sıkıntısı yok Allah’a şükür
Kuzeymiraa Svgii0101 1.71 çok normal bir değer benim 1.51 di ki en kalın yerden ölçülüyor yanılma olasılığı var neye göre dedi bunu size fetal dna dan önce tekrar yaptırın başka bir yerde bence