Cicek98 Merhabalar , mide bulantım affedersiniz cıvık dışkılamam ve kasik ağrılarım var bebek istiyoruz uzun zamandır hamilelik olabilir mi
ferhpnar Cicek98 bende öyle öğrendim adetime daha olduğu için çıkmadı kanda4 gün geçti test yaptım öyle çıktı
Mimnice Cicek98 bende de aynı oldu haftalardır süren ishal ufak ufak başlayan mide bulantısı ilk belirtilerimdi. Reglimin gecikmesinin 5. Gününde test yaptım hamile olduğumu öğrendim. Bu arada kasık ağrısı batması da vardı ilk belirtilerimde. Ayrıca aşırı yorgun hissetmek göğüslerde ani şişkinlik dolgunluk ve ağrı da vardı. 😇
Cicek98 ferhpnar başka belirtileriniz var mıydı bende cıvık dışkı bir haftadir var bel ağrısıyla beraber son iki üç gündür de mide bulantısı eklendi
Tugce3561 Cicek98 benim mide bulantım yoktu ama ishal, göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı vardı gebelik olabilir bi kan verin insallah hamilesinizdirrrrr😍
Babykuzucuk Cicek98 ay ben aşırı ishalle öğrendim 😂😂😂 aşırı amaaaa 10 dk bir tuvaletteydim başka belirtim sıfır
Cicek98 Böyle yumurtlama sancısı gibi bir sancı beni şüphelendiren mide bulantılarım içtiğim su bile bulandırıyor midemi test yapmaya korkuyorum