Hayalvemasal00 newmomB allah gonlune gore versin canim insllh test yapınca istediğin sonucu gorursun :)
Aylaayla Kızlar instagram sayfamı takip edin gebe kalma sürecimi paylaştım sayfayı bugün açtım umarım faydalı olur🌺🌸🌼 @tazeanneningunlugu
AnneyimHamileyim Beyra0212 Sakın kaybetme allaha dua et olur stres yapma canınıda sıkma bende senin için dua edicem 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
newmomB Mlkkkkkkk aynennn ya bi de çünkü hamile olup erken test yapmaktan görünmeyen sonradan belli olanlar da var hem ondan hem de tekrar moral bozucu negatif görmek istemediğimden bekliyorum zar zor işte 😂
Mlkkkkkkk Sevilmesebebi Allah saglikli hayirli bir dogum nasip etsin, hamişlerin duasi tutar derler Allah razi olsun:)
newmomB Mlkkkkkkk daha iki günün vardı ama çıkmamış olabilir adetini takip et geçince tekrar dene canım
33NAZ Beyra0212 benimde regldan 3 gün geçmişti yaptım biri silik çıktı .. canım negatif çıkmış 🙏🏻 En kısa zamanda inş bebeğin olur ❤️
Mlkkkkkkk newmomB adet oldum canim:( cok sukur en azindan cok bekletmeden hemen geldi aklimdaki soru isaretlerinden iyidir
Beyra0212 Ben dayanamadım tekrar test yaptım kızlar 😭 yine yeniden negatiffff 3 gün geride kaldı geçikmem vaaaar bebek Yok
haziransekiz Beyra0212 mevsim geçişlerinde de adet gecikiyor. Leke de idrar yolunu üşütmüş olabilirsin. Bende 3 gün gecikince yaptım direk çok belirgin çizgi çıktı. Allahtan Ümit kesilmez ama🙏🏼
Busracetin Beyra0212 bebek bekledigimiz sürecte stresten kaynakli da gecikmeler olabiliyor , ben 2 ay once 11 gun geciktigimi biliyorum ne yazik ki Eğer adetiniz gelmezse bir daha direk kan testi yaptirirsiniz , hakkinizda hayirlisi olsun 🍀
Selinnnce Beyra0212 canim ins hayirlisi olsun. Biraz daha bekle olmadi direk kan testi yap bence. Insallah hamissindirrr