newmomB Beyra0212 ayyyy çatlıcaz beklemekten vallahi 😂tecrübeli hamişler bize bir şey söyleyin rahatlatın bizi 😂😂
Beyra0212 kumsalyigit ozaman Pazartesi birlikte yapalım insallah hamişizzzz yazarız Canım. Sen suan tam olarak kaç gün geçtin ?
Hayalvemasal00 Beyra0212 canim benim 2 gun geçmişti test yaptim negatifti. Ayni ay 7 gun gecikti yine test yaptim pozitifti. Şimdi 35 haftaligiz. Snde biraz sabr et 1 hafta bkle netlessin. Kendinede dikkat et agir is yapma bu gunlerde. Insllah mujdeyi verir hamişim dersin tatlim :)
Beyra0212 Hayalvemasal00 ahhh insallh canm allahkm sapasağlam kucağına almayı nasip etsin sana da 😍😍😍
newmomB Hayalvemasal00 böyle de olabiliyor yani ben de adete 5 gün kala erken gebelik tesri negatifi görünce biraz moralim bozulmuştu meğerse adet geçse bile testte çıkmama durumu var demek ki biraz rahatladım şimdi 😌
Beyra0212 Selinnnce yok kuzum arada bir geçikmem oluyordu. Geçen iki ay hiç olmadı mesela. Bu ay hem 3 gün gecikme hem de leke geldi. Geçtiğim aylar da gecikme pluyordu ama leke asla olmadı
Hayalvemasal00 newmomB tabiki canim. Net sonuç icin 1 hafta gecmesi lazim. Cok nadir kiminin hormonu hizli fazla calisir 3 gun gecse adetleri testtede cikar. Su an hamilemisin canm
Elifaaksoyy Beyra0212 Rabbim en kısa zamanda bu güzel müjde ile sevindirsin sizi bol bol dua edicem lütfen sizde dua edin kızımı zamanında sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım😊
Beyra0212 Elifaaksoyy ahhh Canım rabbim o güzel duyguyu bize de taddırsın. Sana ve tümhamile arkadaşlarımıza sağlıkla gereken haftasında normal bir şekilde kucağınıza aldırsın hiç bir sorun çıkarmadan inşallah hayırlı evlat etsin🌷🌷🌷
Sevilmesebebi Beyra0212 Hamileyim canım doğuma az kaldı tüm kalbimle dualırım tüm isteyene Allah nasip etsin Ben de şaşırmıştım canım
Mlkkkkkkk Sevilmesebebi Allah saglikli hayirli bir dogum nasip etsin, hamişlerin duasi tutar derler Allah razi olsun:)