SevgiKNGR Sizler ilk alısveriste neler aldınız, neyden kaçar tane almalıyım E-Bebekten almayı düşünüyorum sizce nasıl orası? Kıyafetlerin (zıbın atlet iç çamasırı) kumaş yeri önemli mi? Lütfen bilenler yardımcı olsunnn🙏🏻🌸
Sila66 SevgiKNGR benım doktorum bana gecen gun yenı dogan cok alma demıstı 😍 ben de az almıstım zaten 🌸
Zeyzey055 SevgiKNGR canim lcwdan bak ama netten kuponla al daha uygun oluyor acele etme eğer 20 li haftalardaysan
AlmilaninAnnesiii SevgiKNGR Kuşum ebebekte zıbınlar gayet kaliteli kullanışlı ve 6al 5 öde var zibinlarda her zaman.. Tavsiye ederim. 10 adet 0-3 10 adet 3-6 ay almıştım ben. Ebebek ten zaten kozmetik ve zıbın dışında bişey almak pek mümkün değil fiyatlardan dolayı. Kıyafet olayını ben netten hallettim 😇
Sulte SevgiKNGR lcw nin uygulamasini indir teline o sana kupon verir bekle arada gir gezin begendiklerini sepete at falan kupon gelince kopyala yapistirla alisverisi tamamlarsin mesela 200 lira olan urun 156ya falan geliyo yada 170e
Zeyzey055 SevgiKNGR uygulamasını indir canim lcw nin günlük bildirim geliyor zaten bide sayfaya girince yaziyor… bende 18. Haftadayim 25 den sonra alicam ihtiyaçlarımızı
SevgiKNGR AlmilaninAnnesiii yaa çok teşekkür ederim 😍 kozmetik dediğin ne oluyor mesela daha o levele gelemedim canım ben 🥹
Sila66 SevgiKNGR fıyatlarını hatırlamıyorum ama 3,4 parcaya e bebekte bin veriyorduk😂😂 cok pahalı saf pamuktan uretıldıgı ıcın sanırım
AlmilaninAnnesiii SevgiKNGR Şampuanı sabunu lif alabilirsin bak ordan. Tırnak makas seti vs vs o tarz şeylere de bı bak istersen gitmisken. Hem fikir olur sana da araştırıp almış olursun
Zeyzey055 SevgiKNGR ilk bebeğime ebebekten almıştın 2020 de o zaman bedavaydi resmen simdi ateş bahasi lcwdan içim çoğu takimini zateb yenidogan almicam hemen büyüyor benim ilki prematüre olmasına rağmen yenidogan giydiremedim 0-3 3-6 alicam bi kac takım bebek arabası yurutec falan ebebekten almıştım o zamanlar nette de güzel ürünler var bence bi postta bebek arabası falan için açın 🤭🤭
Elisanne SevgiKNGR Ben internetten evsenbebe’den outlet bölümünden aldım çokta uygundu tavsiye ederim kesinlikle..
Seyma0323 Benim oğlum şu an 5 aylık ve şimdiye kadar herşeyini e-bebek ve civilden aldık çok memnunuz