casper12 hanımlar selam😊 31 hafta bebeklerınızın boy kilo yazabılırmısınız 32 lerde lütfen yazabılır mi
_Ceyda_ 32haftalık hamileyim fakat ultrasonda 30 gözüküyor 40cm 1529 gr . Yememe dikkat de ediyorum ama haftada 130 gr felan alıyor. Doktor 40 haftayı bekletmeyeceğini 37:38 hafta gibi alacağını söyledi arada çok kilo farkı var iyice strese girdim 😕😞
casper12 _Ceyda_ sıkma canını canım ya olsun benımkide boyu kısa gerıden gelıuor fazla kıloda almıuor bayagıda yıyorum hatta demekkı bana kılo yaptı cocuga yapmadı
casper12 Anonimane_150 neden boy söylemıuorlar acaba ben kendı doktorum haricinde bi doktora gıttıgımde de söylemedı boyunu bilemeyız dedi ama kendı doktorum söyluyor
casper12 Gamze_recebim peki zayıf veya haftasına göre normal dedimi aynı kilolarda benım bebekte suan 😊
minikprens_71 casper12 1 hafta geri de erken alabilirim kanına bakıp demişti kan değerleri iyi çıktığı için şuanlık zamanını bekliycez dedi 😢
TugSozTan casper12 ne demek bilemeyiz ultrasonda FL nin ölçüsünü alıcak ultrason kağıdında yazar onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyo
Anonimane_150 casper12 ultrasonda büyüdüğü için tam baş popo ölçemiyorlar herhalde. Ama söylemesede doktor ultrasonda FL yı sanırım 7 ile çarpınca boyunu vermiş oluyor. Kendiniz deniyebilirmisiniz doğrumu diye