Ebru_20 esmos27-e benim tedavi bebeği olduğu için ilk 3 ay çok dikkat etmem gerekiyordu her doktora gittiğimde 2 haftada bı doktorum bana uyarı veriyordu şimdi 5 aylık olcaz 1 hafta sonra doktorum hala der kendine dikkat et artık 2 kişisin diye
Jale92 esmos27-e 5 aylık hamileyim, minik göbegim olması dışında hiçbir belirti yasamadım bugüne kadar. Normal sıadan hyatıma devam ettim, hala ediyorum. İnsallah bu kolaylıkla doguma kadar sürsün ☺️ bütün zorluk çeken hamilelere kolaylıklar nasip olsun
Jale92 Egeminannesi yok alakası yok, bazı erkek bebekler var anneler kusmaktan nefes alamıyorlar. Bünyeye göre degisiyor bence
femme esmos27-e o haftalarda bende öyleydim 13 15 arası hazımsızlık gibi az az bulantı olmuştu hiç kusmadim sayılır 3 ayım gayet iyi geçti 😇
Zehross03 esmos27-e töbe töbee bu post kapatılabilir mi acil psikolojim bozuluyo 5 ay ne yaşadım ben nasıl olabilir bu yani 🤣
esmos27-e Zehross03 yaa işte her hamilelik farklı her doğum farklı demekki kimi ilk çocukta iyi ikincide kötü kimi tam tersi ama en önemlisi sağlık yerinde olsundaa😃
esmos27-e Egeminannesi sanmıyorum ya ondan dolayı olduğunu benim annem bana hamileyken çok çekmiş 9 ay boyunca mide bulantısı tiksinme falan herkesin bünyesi bambaşka
Egeminannesi esmos27-e aynenn annem bizde abimde de ablamda da hep kusmus ben cekmemisim ona ablam ona çekmiş o da hep sıkıntılıydo
Susamtohumu2 esmos27-e off bende geçen gün test yaptım pozitif çıktı tahminlerime göre 5 haftalık felan hamileyim kasıklarımda hafif ağrı hissediyorum inşallah normaldir 😁
esmos27-e Susamtohumu2 hadi hayırlı olsun inşallah kan tahlili yaptır sağlık ocağında falan değerlerinden anlaşılır kaç haftalık olduğun🥰
Mervekutlu35 esmos27-e ben de öyleydim 12.haftadayız şu an hala öyleyim unutuyorum bazen ay ben hamileyim diyorum bence şanslıyız keyfini çıkaralım 🥰