cansuerg Bu yoga ve pilates stüdyoları ne kadar da pahalıymış:( . Ayda 8 ders grup dersi 900/ özel birebir ders 1800₺ diyorlar. Evde yapan varsa bunları kimleri açıp yapıyorsunuzzz??? 27 haftalık oldum artık daha yeni başlayacağım
beyzacmvrc cansuerg elçin demirel var YouTube da bende pilates topu aldım bugün geldi onunla baslicam online olarak Hiç para veremem😂
Esoo06 cansuerg yuruyus nasıl yapıyorsunuz her gün mü kaç dk. Benim 17 hafta tüp bebek yürümek çok istiyorum bazen iki kez çıkıyorum yürüyorum çok iyi geliyor ama korkuyorum sonra yordum mu diye
Bety93 cansuerg ben kendimde pilates eğitmeniyim aynı zamanda 23. Haftamdayım dilerseniz online çalısabiliriz beraber
Tgczpk Selam ben online Simge Dumandan grup dersi alıyorum ayda 700 tl düşünmek istersen diye yazmak istedim yeni başladık geçen ilk derse girdim , instagramdan bi bak düşünürsen , sevgiler🌸
cansuerg Bety93 beyzacmvrc ay bu elçin ablamıza başladım derya deniz videoları var , fitness pilates geçmişim olduğu için hangi hareket nasıl yapılır aşinayim , hakikaten evde yaparken dikkat edelim hamişler :) yanlış yapmamaya özen gösterelim her ikinize de teşekkür ediyorum
Beggg Ao526- sağ ol canım bugün yapamadım ama yarın devaaamm salmak yok yol uzun 💃🏻 😅 beraber yapalım kız gaz verelim birbirimize 💨 😅😅
momayse94 cansuerg geçen hafta online olarak simge dumandan ders almaya başladım. 20 kişilik grup şeklinde. Haftada 2 ders toplam 8 ders ben 710 TL ödedim.
elmas34 Ben prenatal diye bir uygulama var onun üzerinden yapıyorum normalde ücretli uygulama ama açıköğretim veya normal üni öğrencisi ya da öğretmensen okul maili ile 6 ay ücretsiz kullanılabiliyor. Baya güzel hareketler her yapmanızda değişiyor hamileliğinizin trimesterine göre veya baslamgıc veya ileri seviyeyseniz ona göre program olusturabiliyosunuz ama riskli gebeliğiniz varsa veya hiç pilates yapmadıysanız dikkat edin
Ao526- Ao526- Gelmedin spora 😂😂 sen gelmeyince bende spor yapmadım 😂 ayna karşısında roman havası oynamak spor sayılır mı ahahahha
Beggg Ao526- hahahaah ay şimdi sana yazmaya girdim😅 temizlikçi geldi bugün onunla durdum biraz da yardım ettim haliyle yapamadım keşke beni beklemeyip yapsaydın bacı ya sen de var ya😅😅
Ao526- Beggg Ahahahah kolaylıklar olsun, geçmiş olsun evin çok çok geç kirlensin 😂 Ben temizlik gününde başarılı değilim ya 😂 her seferinde o gün veya ertesi gün yağmur yağıyor silinen camlar gidiyor 😂 kadının emeği boşa gidiyor 😂 Sen benim umudumsun sporda ahhahah ama bak boş durmadım dans ettim ahahah