Daisy0000 Adaderen2808 Ben saksı çiçeği ve Hacıbabadan fıstık sarma baklava yaptırıp götüreceğim nasipse
Nurrr_33 Adaderen2808 henüz dogurmadim az kaldı ben porselen tabak yaptırdım Kütahyaya özgü üstünde doktorun resmi ve ismi olan
Adaderen2808 Ao526- Benim 5 gün sonra doğum o yüzden geç kaldım ama aklımada gelmiyor bi şey daha önceden çikolata kestane şekeri ve kitap almıştım hediye olarak ama şimdi doğum hediyesi farklı bir şey yaptırmak istiyorum
Nurrr_33 bahartun çini yapan bir abiye yaptırdı annem tanıdık birisine ama çiniciler yapıyor ciniciler çarşısı var Kütahya’da orda isteğe göre porselen çini şeklinde yapılıyor. Çarşıdada var bikac çini yapan öyle yani 🙂
Yazmelegi_ Adaderen2808 ben çikolata yaptırmayı düşünüyorum çiçek tarzi vs çok geldiği icin en azından çikolata hem kendi yiyor hemde gebelerine veriyor biri öyle yapmış hoşuma gitti açıkçası birde ismine özel fincan düşünüyorum kahveyi seviyor
Ao526- Adaderen2808 Orda da fikir olabilecek ürünler var. Onların içinde kayboldum ben 🤪 sizde bakın tavsiye ederim