nisakuru-1 Haftadayım karnımda henüz başlamadı ama bacaklarım komple çatladı 🥺 başka kimlerin başına geldi geçiyor mu acaba merak ediyorum çok üzülüyorum sonra bir yerden hamilesin normal üzülme diyorum 🥹 karnımı sabah akşam yağlıyorum ama oda çatlayacak gibi geliyor 😔
Sevval0308 nisakuru-1 canım yağlamak biryere kadar o cilt meselesi kimi yedi yirmidort yaglasada çatlağı oluyor kimi hiç birşey yapmıyor catlamiyor Bence üzülecek bir durum değil.o bize evlatlarımızdan kalan güzel izler ❣️
Tugcedmr_cn nisakuru-1 şuan çatır çatır çatlamış durumdayım 20. Haftada göğüslerim harita gibiydi 25 de bacaklarımın arkası 28den sonra karnımın altı çatladı çok kafaya takıyorum ama napim karnımı çok yağladım ama elden bişey gelmedi
adatuna nisakuru-1 kaçıncı haftada yağ sürmeye başladınız, yağları sadece karnınıza mı bacaklarınıza da sürüyor muydunuz? Son olarak su ne kadar içiyorsunuz :)
nisakuru-1 Sevval0308 evet tabiki öyle ama ilk kez kendimde gördüm çok şaşırdım o yüzden bir tık üzüldüm karın neyse de bacak çok şaşırttı beni
cokkasmabeabi nisakuru-1 bacak bel göbek hatta vajinamdan bacağa doğru olan kısım çatladı benim. Kilo verince çok belli olmuyor.
nisakuru-1 Tugcedmr_cn ben hafta olarak hatırlamıyorum tam ama baya oldu çatlayalı ve başta azlardı gittikçe arttı bende çok takıyorum umarım geçer 😓
nisakuru-1 adatuna bacaklarıma ilk aylardan beri sürüyordum ama çatladı ona rağmen karnıma 12. Haftada başladım 2 günde bir sürüyordum şimdi bacaklarıma haftada 1 karnıma günde 2 kere yağ sürüyorum
Ummuhan64 nisakuru-1 Kız hiç üzülme 34 haftalık oldum bacaklarımın önü arkasi çok fena diz kapaklarımın olduğu yerin arkasında bile çatlak olmuş bosver dert etme kim görcek zaten bende ilk başta dert edindim ama sonra amaan bee dedim😀
nisakuru-1 Ummuhan64 bende bi üzülüyorum bi aman diyorum ama insan görünce üzülmeden yapamıyor ya mor mor her yer 🥺
nisakuru-1 adatuna Hindistan cevizi yağı badem yağı zeytinyağı karıştırıp kullanıyorum onun dışında gergin karnıma bebe yağı
Bosunadunya nisakuru-1 annem kız bebeklerde kalçalar büyür Felan dedi belki ondan yirtilmistir yani bilmiyorum oda büyüklerinden böyle duymuş linclemeyin
nisakuru-1 Bosunadunya yok canım estağfirullah aynı şeyi benim büyüklerim de söyledi öyle de oldu belki ondandır dediğiniz gibi
Kymett Bn 22 haftaligim gerçekten bacaklarım catlsk içinde mor şekilde karnimin altıda çatlamaya başladı. :(