elifanne Merhabalar, son haftalarda bebek hareketlerinde değişimler hissettiniz mi? Bebek büyüdüğü için artık rahim içerisine sığamıyor. Bu yüzden hareketlerinde kısıtlama oluyor. Fakat dün bebeğimin herzamanki gibi aktif hareketlerini hissedemedim. Tedirgin oldum hemen sağlık ocağına gittim bebeğin kalp sesini duyunca rahatladım. Bugün aktif hareketlerini hissediyorum şükür.. Bu arada 37+6 haftalık bebeğim.
oglummehmedim Kendiniz vermissiniz zaten cevabi koskoca bebek kucucuk yerde nasil haraket etsin aktif olsun herseyden panik yapmayin haraket ediyosa yeter aktife falan gerek yok
Rumeysa030517 oglummehmedim tamam da canım ilk gebeliği olabilir başına gelen var mı acaba merak ediyor olabilir hemen ön yargı neden yani
oglummehmedim Rumeysa030517 bende bisey yazmadim ki zaten kendiniz cevabi vermissiniz yazmisim panik yapmayin yazmisim
Arenbebek Evet canim buyudgu icin haraketleri azaliyor bide artik yenidogan bir bebek o az kalmis doguma yavasliyor haraketleri . Cok normal bende 36+1 haftaligim benimde az haraketleri