newmomB Bayanlar merhabalar 😌 Gebelik testi ne zaman yapılmalıdır? Reglime 2 gün var. 5 gün varken erken gebelik testi yaptım ama negatif çıkmıştı. Ama erken olduğu için çıkmamış olabilir diye bormal gebelik testi için beklemeye karar verdim. Ne zaman yapmalıyım sizce ???
sudamlasi newmomB başka bişeye odaklananın🙈ben adetimin geçtiğini unutmuştum 1 hafta gecikince yapmış oldum🤗
omerhalis 4 gun gecince yaptim pozitif ciktii sonra tekrar yaptimm yaptim yine pozitif ciktii 3 tane yaptim 10 gun icinde
newmomB Negatif çıkması biraz moralimi bozdu tabi ama çok erkendi de bir Yandan aslında biz çok ani karar vererek bu ay denedik ilk kez o yüzden de heyecanım sabırsızlığım çok fazla 😊 Tekrar negatif görmek de istemiyorum tabi erken yapıp ama bazı yerlerde de adet günü görünmesi gerekiyor testte diyorlar. Tam gününde yapsam yine erken mi olur acaba
svmeybgl newmomB ilk kez ☺️ İnşallah istediğiniz gibidir ama adet gününüzün geçmesini beklemeniz mantıklı ☺️
RabiaCinarrr newmomB ben adetime 2 gün kala yaptım 5 tl lik olanlardan pozitif çıkmıştı hatta 2 tane almıştım diğerini de adet gecikince yaparım diye
newmomB svmeybgl çooook erken tabi ama ilk ayda hamile kalanlar da vardı çevremde neden olmasın da diyorum bir yandan 😊 hayırlısı artık Reglim çok şaşmaz benim o yüzden bir gün geçerse yapayım testi o zaman 😂😂
Krispiim16 newmomB tabiki canım yani bebeğin döllenme süreci aşağı inme ve tutunma süreleri bunlar herşeyi etkiliyor mesela geç döllenme olabilir
newmomB Krispiim16 RabiaCinarrr AlininAysesii Melissim12 Adet günüm yarın benim de Pazartesi sabah yaparım diyorum gelmezse 🤔 sonra da duruma göre kan testine giderim negatif çıksa da pozitif çıksa da diye düşünüyorum