meliiisoz @Gzo dayanamadım yazdım kuzum bugün içmedim böyle ağrılarım var içmeye devam etsek sorun olurmu dedim asla olmaz gelene kadar günlük alalım dedi madem olmaz neden bıraktırıyosun bana😂🤦🏻♀️
Gzo Servikal banada nidicart verdide burda bulamadim onun yerine adalar var bnde icsem bsey olrmu acaba bi doktora yazayim yoksa dayanilmaz oluyo cok korkuyorum 😭
Servikal Bende kullanmamaya çalısıyorum nidicardı azıcık sancı hissetsem diyorum geliyor gelmekte olan direk nidicard içiyorum çok artsa 6 saatte bir alıyorum.Çok şükür ki çözümü var sakinleştiriyor
Gzo meliiisoz benim bu ara cok olmaya basladi karnimi yukari kaldirarak yuruyorum oyle rhatliyorum sanirim baski yapiyor dikise acitiyo oda 😭
Servikal Gzo adalatı bilmiyorum canım.bi doktoruna sor.Nidicard buralarda aradın mı bulunuyor ya eczanelerde bi ara çok içiyordum sağlık ocağı vermiyordu parayla 35 küsüre alıyoduk
meliiisoz Gzo valla içtiğim gibi kesti kuzum bizde bulamadık kaç gün bekledik en son bulunca iki kutu aldık biri bitti bile
meliiisoz Gzo 33+4 bebeğim keselim demedi gün aşırı demisti ama dayanamadım ben şimdi içtim içtiğim gibi rahatladım kesmesin ya doğuma kadar
Servikal Servikal bende başlarda içmemeye çalısıyordum direk acile kosuyordum aynı şeyleri diyorlardı.Dozu artıyordu
burcudemirr meliiisoz ben 19+3 deyim benimde oluyor arada bacaklarıma bile vurduğu oluyor ağrının geçmiyor tek çözümü uyumak uyandığımda bisey kalmamış oluyor dinlenmek iyi yani bence sadece başka türlü bacaklarımı yükseğe kaldırıyorum hareket ediyorum vs fayda etmiyor uyku iyi geliyor bana
Servikal burcudemirr canım seklajlı mısın sen serklajlı olunca daha bi acı eşiğin düşük oluyor daha tedbirli davranmak zorundasın
meliiisoz Gzo kasılma değil canım adet olcakmısım gibi oldu bugün gaz sancısıylada karışıp şiddetlendi şuan bağırsaklarım gurul gurul yine