Kubra-ulas Mervosssse doktorum 19 hazirana gün verdi ama bizim oğlan erken gelecek galiba 😐 şuan 34 haftalığım erken doğum riskim var. Ağırlaşmak bir yana bebek küveze girecek korkusu sardı 🤦♀️
Kubra-ulas 1minigin_annesii benim de erken doğum riskim var ama doktor beni eve gönderdi sizin başka bir durumunuz daha mı var. Benim doktor sancın sıklaşırsa gel dedi
1minigin_annesii Kubra-ulas plesenta önde rahim alınma riskim var ve panik stres olmayan şekerimi yükseltti
Mervosssse Ftm16 evet hazırladım benim erken doğum riskim var diye 28. Haftada başladım hazırlamaya. Simdi hazır arabada bekliyor.
Ndkr Mervosssse 33+3 olduk erken doğum olmazsa bizim de 14 15 haziran gibi kavuşma zamanımız olacak inşallah dün ilk kez sancılardan uyuyamadım 33 fena geldi bundan sonra artarak devam edecek gibi skolyoz hastasıyım 18 kilo aldım erken doğum riski var diye spor hareket tamamen yasak bir yemek yapıyorum onuda otur kalk otur kalk 😬😬 Allahım sağlıkla kavuştursun mucizelerimize inşallah
Serapp777 33+5 burnum zaten basından beri sürekli tıkalı ara ara mide yanması ara ara nefes darlıgı olıyor son 2 gundurde enerjım sıfır sag sol dönmeler baya zorluyo
Sena-cy00 Cuma günü nasipse tam 35 haftalık olcam.. Kızım acele etmezse doktor tahmini 19 haziran gibi dedi.. 20 haziran da eşimin doğum günü ☺ Tek nasip, hayırla sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah da gün çok da önemli değil 🌸🌸🌸
Yldzhra Hamilelikbekliyorum benimde 32+1 ilk oğlum 28 hazirandaydı doktor daha gün vermedi o gün de tam bayramın 1. Gününe geliyor açıkçası pek istemiyorum 20 haziran olsa keşke 😂 aramızda bir gün varmış
Hamilelikbekliyorum Yldzhra benimde bayramdan iki gün öncencesi oluyor 😅ama zaten yurtdışında olduğum için fark etmiyor ailem Türkiye de☺️